На Черкащині 8 та 9 лютого йтиме льодяний дощ

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології на Черкащині передають штормове попередження. «В найближчу годину з утриманням до кінця доби 8 лютого та вночі 9 лютого очікується льодяний дощ, ожеледь, місцями туман 500 800 м.», йдеться у повідомленні.


Смілянський колегіум презентував свою міжнародну діяльність (Відео)

На базі школи №3-колегіуму відбувся міський семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи. Заклад презентував свою міжнародну діяльність. Колегіанти успішно реалізують міжнародної проекти, налагодили партнерську співпрацю з Чехією, Польщею, Францією, Молдовою, Америкою, Швейцарією, Голландією, Бельгією, Німеччиною, Австрією а також учні вивчають шість іноземних мов.


Посібник, розроблений освітянами Сміли, визнано найкращим у всеукраїнському конкурсі

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Черкаської обласної держадміністрації від 11.12.2015 №240 «Про експериментальні навчальні заклади», експериментально-дослідну роботу з теми «Навчально-методичний супровід підготовки вчителів до моніторингу навчальних досягнень учнів у системі післядипломної освіти»


Сміляни можуть зателефонувати керівництву Смілянського управління ПФУ на «гарячу лінію»

08 лютого у Смілянському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області буде працювати пряма телефонна «гаряча лінія» за участю заступника начальника об’єднаного управління.


Завтра на Черкащині очікується сильний мокрий сніг

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «Вночі 9 лютого очікується сильний мокрий сніг з дощем, налипання мокрого снігу», йдеться у повідомленні.


У жительки Сміли податкова міліція вилучила близько 300 кілограм незаконної тютюнової сировини

Жителька Сміли нелегально вирощувала та продавала тютюн. Про це інформує Zmi.ck.ua з посиланням на прес-службу ДФС у Черкаській області. Майже триста кілограм тютюнової сировини вартістю понад один мільйон гривень вилучила у ході проведення операції “Акциз-2018” податкова міліція у Смілі.


З 1 лютого теплопостачальником у Смілі офіційно стало КП «Смілакомунтеплоенерго»

Офіційно повідомляємо, що з 1 лютого 2018р. комунальне підприємство «Смілакомунтеплоенерго» є надавачем послуг з теплопостачання всім категоріям споживачів (населення, бюджетні та приватні організації).


У КП «ВодГео» поінформували про якість питної води та її контроль

Мабуть, мешканці нашого міста знають, що смілянська вода найсмачніша та найкорисніша у нашому регіоні. Смілянське комунальне підприємство «ВодГео» докладає багато зусиль, щоб до споживачів потрапляла вода належної якості.


Смілянський міськрайонний центр зайнятості ініціював проведення міні-ярмарку вакансій

6 лютого за ініціативи Смілянського міськрайонного центру зайнятості на ТОВ «ТМО Електро» відбувся міні-ярмарок вакансій,  на який запросили 10 шукачів роботи за посадою бухгалтер. У відкритті заходу взяли участь спеціалісти центру зайнятості, які побажали роботодавцеві підібрати кваліфікованих працівників, а шукачам роботи знайти достойну роботу.


Учениця смілянської гімназії повернулася із навчання в Америці та розповіла про шкільне життя

Нещодавно з Америки повернулася учениця гімназії ім. В.Т. Сенатора Яна Брюзгіна. Вона проживала та навчалася там протягом першого семестру. Гімназистам-однокласникам було цікаво, як саме проходять уроки в американській школі, як сприйняли українку однокласники, в яких містах вона побувала.