На сесії озвучили найболючіші питання міста (Відео)

На сесії міської ради озвучили найболючіші питання міста.


З 24 лютого на Черкащині очікується сильне похолодання… місцями до -25º

Похолодання у нашому регіоні пов’язано з північно-східним потоком, що несе повітряні маси із акваторії Карського моря. Сьогодні вранці арктичне повітря вже перетнуло кордон України із північного сходу. До кінця лютого подих Арктики охопить всю Україну.


Учасники АТО завітали в гості до смілянських дошкільнят

Сьогодні перед педагогами освітньої галузі стоїть важливе завдання – сформувати свідомих українців, відданих рідному краю, своєму народові. Цьому сприяла і зустріч учасників АТО, волонтерами зі старшими вихованцями закладу дошкільної освіти №19 «Світлячок».


У центрі зайнятості обговорили як залучити на ринок праці найуразливіші верстви населення

21 лютого у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості організували засідання «круглого столу» за темою «Залучення на ринок праці найуразливіших верств населення та жінок».


Міжнародний день рідної мови у смілянському колегіуму

21 лютого увесь світ святкує Міжнародний день рідної мови. Кожен народ свято береже єдину неповторну національну мову, у якій захована якась таємнича сила, що в неповторному поєднанні звуків несе чарівну мелодію. Вона передає найтонші відтінки переживань, думки народу.


Пенсія військовим з 1 січня зросте в середньому на 1,5 тисячі гривень

Уряд розпочав підняття військових пенсій ще до ухвалення спеціального закону. 21 лютого на засіданні Кабінету Міністрів ухвалено постанову про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб.


Жителям Черкащини нагадують у яких випадках подається податкова декларація та терміни подачі

Триває другий місяць кампанії декларування доходів, одержаних протягом 2017 року. Головне управління ДФС у Черкаській області нагадує про основні випадки подання декларації про майновий стан і доходи  та випадки, коли декларація не подається.


Смілянських школярів запросили у мовну розвідку

Мовна розвідка: «А Вкраїни ж мова – мов те сонце дзвінкотюче». Мова – це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. 21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови.


Фестиваль патріотичної пісні “Летять сумні журавлі” (Відео)

У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів до Дня Героїв Небесної Сотні провели фестиваль патріотичної пісні «Летять сумні журавлі».


Смілянські освітні заклади підтримують роботу школи наступності

Реалізуючи експериментальну програму «Навчання в русі», у школі №6 спільно з дитячим садочком №11 «Зірочка» працює школа наступності. Учні 5 класу з класним керівником Темченко Н.А. відвідали заняття з фізкультури