Відкритий лист до мешканців Сміли

Шановні земляки! Наше підприємство вже понад 60 років здійснює перевезення пасажирів на міських, приміських та міжміських автобусних маршрутах. Ми завжди були відкриті до спілкування з вами та завжди з повагою ставилися як до побажань, так і до конструктивної критики пасажирів.


Частина вулиць у селі Балаклея залишаться без електропостачання

Смілянський РЕМ повідомляє про планові відключення цього тижня. На час проведення робіт на електрообладнанні з 8.00 до 16.45 світла не буде 7 та 9 лютого у селі Балаклея на вулицях Шевченка, Незалежності, Комарова, Терешкова, а також на риб. базі. Телефон для довідок споживачів (233) 9-18-78


8 та 9 лютого на Черкащині очікується погіршення погодних умов

8-9 лютого внаслідок впливу активного циклону на Черкащині очікуються складні погодні умови: Вдень 8 лютого прогнозуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, посилення вітру до 15-20 м/с.


Бійцю АТО, який навчався у смілянській спеціальній школі-інтернаті, сьогодні могло б виповнитися 25 років

Скільки б не минуло років, не зітруться з нашої пам’яті імена тих, хто не повернувся з АТО. Сьогодні 6 лютого нашому землякові Віктору Єременко виповнилося б 25 років, але не судилося. Він загинув патріотом своєї держави, борючись за волю, честь і народ.


Директор «Комунальника» Сергій Ананко доповів про стан вивезення сміття у Смілі (Відео)

Про вивезення сміття у Смілі доповів на засіданні комісії з питань забезпечення сталого функціонування житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу директор СКП “Комунальник” Сергій Ананко.


Про пільги із санаторно-курортного оздоровлення для учасників АТО

На Черкащині діє комплекс заходів задля всебічної підтримки на місцевому рівні учасників АТО та членів їхніх сімей, сприяння вирішенню їхніх соціально-побутових проблем. Серед ключових напрямків допомоги учасникам АТО — отримання психологічної реабілітації та пільги на санаторно-курортне лікування.


Начальник управління ЖКГ Олег Федоров про опалювальний сезон у Смілі (Відео)

6 лютого на засіданні комісії з питань забезпечення сталого функціонування житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу начальник управління ЖКГ Олег Федоров проінформував про ситуацію із теплопостачанням у Смілі.


Підприємця, якому інкримінують привласнення коштів смілян за тепло відпустили під нічний домашній арешт

Придніпровський райсуд Черкас змінив міру запобіжного заходу щодо підприємця Андрія Карпенка, якому інкримінують привласнення 38,5 мільйонів гривень споживачів тепла у місті Сміла. Про це в коментарі “Інфоміст” повідомив прокурор по справі Іван Луговський.


Завтра прийом громадян проведе секретар Смілянської міської ради

Згідно з графіком прийому смілян 7 лютого з 14.30 до 16.30 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Костянтин Іванович Синьогуб. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян


Школярі обговорили події Української революції на Смілянщині 1918 року

2 лютого відбулася IX міська краєзнавча науково-практична конференція «Історичне коріння Сміли. Події Української революції на Смілянщині. Рік 1918». Наукове спілкування об’єднало обдаровану молодь з числа учнів міських шкіл, вчителів, краєзнавців, представників духовенства.