У двох школах Сміли більше 20% дітей не ходять на уроки через захворюваність (Відео)

У двох школах Сміли більше 20% дітей не ходять на уроки через хворобу. Керівники закладів за погодженням управління освіти, молоді та спорту мають право призупинити навчальний процес. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, коментує заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Марія Яцина.


У двох школах Сміли можуть призупинити навчання

Дві школи міста можуть піти на вимушені канікули. Причина – високий рівень захворюваності серед учнів. Як зазначила заступник начальника управління, освіти, молоді та спорту Марія Яцина


Результати передостаннього туру чемпіонату з футзалу на Кубок міського голови

Тривають змагання на Кубок міського голови. Результати сьомого туру чемпіонату м. Сміла з футзалу: «Колос» с. Березняки – «Вілтон» м. Сміла – 3:7; «Ренесанс» м. Сміла – «Шева» м. Сміла – 4:5;


Молоді нагадали про те, як користуватись Інтернетом безпечно

З кожним роком все більше дітей та підлітків користуються Інтернетом у повсякденному житті. Інтернет надає дітям та молоді великі можливості для здійснення відкриттів, спілкування й творчості.


Очільник області доручив активізуватися з дорожніми проектами

Активніше готуватися до ремонтної кампанії доріг закликав обласний керманич. Зокрема, йдеться про підготовку проектно-кошторисної документації. Про це Юрій Ткаченко сказав на координаційній нараді в ОДА.


У Смілі завершився відкритий чемпіонат з традиційного карате

«О Спорт! Ти-Мир!». Під таким девізом 25 лютого в школі №10 проводився Відкритий Чемпіонат м. Сміли з традиційного карате, серед дітей віком від 6 до 13 років і кадетів вікової категорії 14-15 років.


Потенціал зими ще не вичерпаний

Сьогодні вночі в більшості районів Черкащини морози сягали 20-21º – це поки що найнижча температура в області з початку зими. Причина такого аномального холоду – ультраполярне вторгнення арктичного повітря. Проте, температурних рекордів лютого 2012 року, коли морози досягали 31-32º, не перебито


За 2017 рік Смілянський відділ поліції зареєстрував більше 2,5 тисячі кримінальних правопорушень

Смілянською місцевою прокуратурою проведено підсумки роботи та встановлено, що протягом 2017 року Смілянським відділом поліції ГУНП в Черкаській області усього зареєстровано 2778 кримінальних правопорушень (минулого року 3193). 


Смілян запрошують на громадські діалоги

3 березня 2018 року (субота) о 12-00 годині у малій залі Будинку рад відбудуться “Громадські діалоги” за участю представників міської влади та громадськості міста.


Жителів Черкащини попереджають про погіршення погодних умов

Жителів Черкащини попереджають про погіршення погодних умов. За даними Українського гідрометцентру, вранці та вдень 27 лютого і вночі 28 лютого на території області очікується сніг, хуртовини, пориви вітру 15-22 м/с.