Шановні сміляни!

У зв`язку з проведенням ремонтних робіт по ліквідації пориву основного водопроводу діаметром 300 мм по вулиці Кармелюка в районі вулиці Лісної, 11 лютого з 8-00 до 15-00 години буде відсутне водопосточання у мікрорайонах РПЗ, станції ім. Т.Шевченка, Б.Хмельницького, Кут, Гречківка, Мала Яблунівка. Просимо поповнити запаси води. Приносимо вибачення за тимчасові незручності. Дякуємо за розуміння.  КП […]


Через ремонтні роботі завтра у кількох мікрорайонах Сміли не буде води

По вулиці Кармелюка, неподалік вулиці Лісної стався великий порив – лопнула труба. Мікрорайони Богдана Хмельницького, Радіоприладного заводу, Кут, станції ім. Т.Шевченка та інші відключили від водопостачання. Нині, майже все місто залишилось без води.


Ремонтні роботи на колекторі на розі вулиць Незалежності і Трипільської тривають

Продовжуються ремонтні роботи на колекторі у Смілі на розі вулиць Незалежності і Трипільської. Без води залишаються мешканці прилеглих будинків. Сьогодні воду людям почали підвозити. Як прокоментували у міськвиконкомі коли завершиться ремонт колектора наразі невідомо.


Лояльні наслідки південного циклону на Черкащині

Вдень 8 та вночі 9 лютого циклон та його атмосферні фронти зумовили на Черкащині ускладнення погодних умов. По всій області пройшли опади у вигляді льодяного дощу, мокрого снігу та дощу загальною кількістю: Чигирин, Черкаси Канів 7-9 мм, на решті площ – 11-15 мм.


На Черкащині більше 4,5 тисячі осіб, які мають борги у сплаті аліментів

З 6 лютого цього року набув чинності розроблений Міністерством юстиції закон №7277, яким передбачено значне посилення відповідальності злісних неплатників аліментів, котрі мають заборгованість більше 6 місяців. Паралельно Мін’юст запустив реєстр боржників аліментів.


У Смілі прийом громадян проведе прокурор Черкаської області

13 лютого з 11.00 до 13 00 у приміщенні Смілянської місцевої прокуратури за адресою: м. Сміла, вул. Ю. Кондратюка, 25 прокурор Черкаської області Сергій Анатолійович Овчаренко проведе особистий прийом громадян. Про це інформують у Черкаській місцевій прокуратурі.


Черкащина увійшла в трійку областей, де створено найбільше патронатних сімей

Патронатні сім’ї – звична практика для багатьох розвинутих країн як альтернатива дитячим будинкам і допомога біологічним батькам. Тепер такі сім’ї є не тільки в Україні, а й в Смілі, інформують у Смілянському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


За матеріалами Служби безпеки України засуждено до ув’язення осіб, які займались збутом наркотиків

За матеріалами Служби безпеки України, до різних термінів ув’язнення засуджено організатора та учасників організованого угрупування, яке займалось незаконним виробництвом та збутом наркотичних засобів на Черкащині.


Смілянам нагадують, як вберегтися від сказу

У зв’язку із фактом сказу у лисиці на території Сміли у відділі з питань цивільного захисту та оборонної роботи нагадують про те, чим небезпечна ця хвороба та як вберегтися від неї.


Черкаські рятувальники підсумували результати своєї роботи у 2017 році

Відкриваючи нараду начальник Управління, генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь наголосив, що минулий рік був для черкаських рятувальників одним із найбільш складних.