Вшанували Михайла Дімітрова та молилися за душу воїна

Сьогодні у храмі Різдва Святого Івана Хрестителя Української Автокефальної Православної Церкви м. Сміла вшановували Михайла Дімітрова та молилися за душу воїна на сороковий день від його загибелі Зранку на Службу Божу прийшли помолитись його друзі та приїхали воїни-побратими з Авдіївки, – пише на сторінці Фейсбук Михайло Шевчук.


Де завтра у Смілі не буде електроенергії?

Згідно графіку планових відключень у Смілі 26 лютого відімкнуть від електропостачання такі вулиці:


Майже 5 млрд грн соціальної допомоги отримали черкащани торік

На Черкащині соціальною допомогою від держави у минулому році скористались понад 430 тис. осіб – більше 76 відсотків від загальної кількості сімей, поінформували під час колегії Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації


Щасливчик зі Сміли виграв автомобіль

Смілянин виграв перший акційний автомобіль у державній лотереї. Переможця  привітали сьогодні, 25 лютого, у телепрограмі на каналі «1+1», сам він приїхати не зміг. Вартість авто в  еквіваленті – 400 000 гривень.


Смілянам нагадали про декларування для спадкоємців

Смілянські податківці нагадують про декларування для спадкоємців. Податковим кодексом не передбачено подання платником податку до контролюючого органу разом із декларацією інших документів, пов’язаних з виникненням доходу в результаті прийняття ним у спадщину нерухомого майна.


Розведення норок, ферма грибів та свято кожного дня: смілянські студенти презентували бізнес-плани

У Смілянському коледжі харчових технологій відбулося відкрите засідання гуртку «Клуб менеджерів» – презентація  бізнес-планів студентів  в номінації «Студентські ініціативи».


За січень у Черкаській області зареєстрували більше півтисячі нових суб’єктів господарської діяльності

За повідомленням управління обслуговування платників ГУ ДФС у Черкаській області за перший місяць року кількість ново зареєстрованих суб’єктів господарської діяльності регіону склала 564, у т.ч. 114 юридичних осіб та 450 фізичних осіб – підприємців.


У зв’язку з різким похолоданням в області продовжують працювати пункти обігріву

У зв’язку із різким пониженням температурних показників за рішенням місцевих органів влади, на території області функціонують стаціонарні пункти обігріву населення у окремих об’єктах громадського призначення (кафе, торгівельні заклади, лікарні, навчально-виховні комплекси, селищні ради тощо).


Координаційна рада з питань молодіжної політики (Відео)

Координаційна рада з питань молодіжної політики підбила підсумки роботи за 2017 рік і затвердила план на 2018 рік. Ці питання були першими на порядку денному засідання координаційної ради.


Смілянським школярам нагадали про важливість доброти

Кожна людина повинна робити добро. Це – найбільша цінність нашого життя, та людська якість, що коштує так дешево, але цінується так дорого. Саме про добро, милосердя та повагу до інших говорили бібліотекарі центральної книгозбірні для дітей