Земельна ділянка під поховання не захоплює розпайовані землі

Земельна ділянка під поховання жодним чином не захоплює розпайовані землі, вважають у Смілянському управлінні ЖКГ.  Проект відведення земельної ділянки площею 5,0 га під розширення діючого кладовища в районі Загребля затверджено постановою КМУ від 12.12.2002 р. №1873. В натурі відведено Смілянській міській раді в постійне користування для розширення діючого кладовища в районі Загребля м.Сміли із земель […]


У касах станції імені Тараса Шевченка планують відкрити продаж квитків на автобуси

25 січня у приміщенні вокзалу станції Роздільна пройшли заняття за участю начальників пасажирських секторів регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» щодо реалізації пілотного проекту з продажу проїзних документів на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення.


На міському цвинтарі мерці заселяють землі Залевківської громади

Можливості міського кладовища вичерпуються, і щоб уникнути конфлікту інтересів, адже за кладовищем починалися людські паї, я особисто восени 2014 р., щоб визначити межу кладовища, організовував виїзну нараду на місце у складі:  С.Тимофієв – Смілянська РДА, Ю.Студанс – перший заступник міського голови, А.Мірзоєв – керівник відділу земельних ресурсів, М.Глущенко – представник «Комунальника».  Документація на землевідведення була […]


Увага! Редакція газети “Сміла” оголошує конкурс

Запрошуємо  всіх охочих взяти  участь у конкурсі «Мій улюбленець – символ року». Конкурс присвячено року Собаки. Сфотографуйте свого чотирилапого друга або ж сфотографуйтеся з ним самі чи з усією родиною і надішліть світлину на нашу електронну адресу  smila.media@ukr.net, зазначивши ім’я власника та кличку собаки. Можна розповісти і цікаву історію про свого домашнього улюбленця. Щотижня світлини […]


У смілянському коледжі визначили кращих авторів комп’ютерних кросвордів

24 січня у Смілянському коледжі харчових технологій підбили підсумки традиційного конкурсу кросвордів з інформатики. Про це інформує прес-центр навчального закладу. Участь взяли студенти академічних груп першого курсу та представники груп ПСК15 і ПСК14.


Штаб із контролю за обігом сільгоспземель створять на Черкащині, – очільник області

Через земельний конфлікт на Маньківщині голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко звернувся до правоохоронців. Це відбулося під час наради з питань контролю за обігом сільськогосподарських земель. Керівник ГУ Нацполіції в Черкаській області Валерій Лютий відповів, що будуть з’ясовані всі обставини та належна реакція.


Тиждень англійської мови в школі №3-колегіумі

English Week став майданчиком для збереження кращих традицій та впровадження інновацій. Формат тижня – не тільки конкурси, пісні та драматизація, це можливості для всіх учнів навчального закладу бути активними та продемонструвати високий рівень англійської та акторської майстерності, розмаїття виставкових робіт і декорацій.


Триває оцінювання соціально-психологічних відеороликів

Триває онлайн перегляд та оцінювання соціально-психологічних відеороликів, які підготували школярі. Щороку навчальні заклади долучаються до конкурсу соціально-психологічних театрів, обирають актуальну тему і представляють до уваги журі вистави.


Смілянські податківці проводять зустрічі з громадськістю

З 1 січня розпочалась кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2017 році. Обов’язок щодо подання декларації про майновий стан і доходи передбачений для тих громадян, які отримували доходи, що підлягають оподаткуванню, але з яких податок не утримувався.


Учениця центру отримала відзнаку «За особливий підхід та креативність» на обласному конкурсі

Протягом грудня 2017 року та січня 2018 року проходив ІІ Обласний конкурс дитячої творчості «Єдина родина – сильна Україна», який мав мету стимулювати молодь щодо висловлення своєї громадської позиції та створити мирний образ України шляхом свого творчого потенціалу.