Стартували змагання з волейболу «Патріоти Смілянщини – рідній Україні» (Відео)

20 січня у спортивні залі «Ліцею «школи «Лідер» відбулося відкриття та І тур відкритого чемпіонату міста з волейболу серед чоловічих команд «Патріоти Смілянщини – рідній Україні». У змаганнях беруть участь шість команд зі Сміли Городища, сіл Руська Поляна та Байбузи.


Батькам майбутніх першокласників розповіли про особливості Нової української школи

У цікавій інтерактивній формі пройшла консультація для батьків майбутніх першокласників на тему «Нова українська школа» на базі Смілянського закладу дошкільної освіти №57 «Берізка».


На нараді з питань житлово-комунального господарства обговорили теплопостачання та очищення доріг (Відео)

Щовівторкове засідання комісії з питань житлово-комунального господарства розпочалося  сьогодні раніше ніж зазвичай, бо на порядку денному питання термінові – стан очищення доріг та теплопостачання.


«Добридень! Hello! Bonjour!»: смілянських дітей запросили у мандрівку країною привітань

Кажуть, що виховану людину прикрашають три риси: чемність, вихованість, тактовність. Вітаючись зі знайомим нам людьми, потискуючи руку при зустрічі, ми навіть не задумуємось над тим, що є країни, де вітаються носами, підстрибують і навіть висовують язик.


У Смілі водопостачання відновлять сьогодні о 17 годині

Сьогодні у Смілі знову не було води. Як повідомили у КП «Вод Гео» перебої з водопостачанням виникли у зв’язку із знеструмленням частини свердловин, ведуться роботи для усунення проблем. Відновлено водопостачання буде о 17 годині.


За добу відновлено електропостачання більш ніж у 20 населених пунктах області

Через складні умови праці станом на 8 годину 23 січня у області без світла залишаються 24 населені пункти. Знеструмлені 17 ліній 10 кВ та 289 трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ. Найбільше відключень зафіксовано у Черкаському та Смілянському районах.


У Смілі обговорили проведення національно-патріотичних заходів

У виконавчому комітеті під головуванням начальника управління освіти, молоді та спорту Наталії Незнанової відбулося перше у 2018 році засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді.


«Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України»

22 січня Україна відзначила 99 річницю з дня проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. «Збулися віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка».


Смілянська молодь провела флешмоб до Дня Соборності України

До Дня Соборності України в гімназії відбулася низка урочистих заходів: інформаційні хвилинки, вікторини, історичні екскурси, тематичні виставки. Старшокласники взяли участь в «Іграх патріотів». Команди «Січ», «Козаки», «Українські патріоти»


Шевченківські залізничники допомагають ліквідовувати наслідки негоди

Більше 1,5 тисячі працівників Одеської магістралі щоденно, починаючи з 18 січня, залучаються до снігоборотьби на об’єктах транспортної інфраструктури, інформує прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця». Найбільш піковими днями стали 18 та 19 січня, коли близько 2,2 тис. працівників філії проводили очищення залізничних переїздів