Смілян запрошують до участі в акції і подарувати свято солдатам (Відео)

Запрошуємо долучитися до акції «Подаруй свято солдату». 10 січня творча делегація міста та району у складі працівників закладів освіти, культури, медицини, волонтерів виїжджають до наших Захисників України в зону АТО. Разом з новорічно-різдвяними вітаннями делегація передасть нашим воїнам подарунки від смілян.


З новорічно-різдвяними святами вітає секретар міської ради (Відео)

З новорічно-різдвяними святами вітає секретар Смілянської міської ради Костянтин Синьогуб.


Енергетиками виплатять заробітну плату за жовтень

Відповідно до рішення комісії НКРЕКП від 28 грудня 2017 року для ПАТ «Черкасиобленерго» відмінені щодобові відрахування з рахунку підприємства й на січень встановлений алгоритм перерахувань на поточний рахунок Товариства у розмірі 13,25% від надходження коштів від споживачів електричної енергії.


Погода у святкові вихідні: 6-7 січня потепління, з 8-го похолодання

У найближчі 2 дні на Черкащину чекає чергова порція атлантичного тепла. Середній температурний фон очікується на рівні 3º тепла, у суботу без істотних опадів, у неділю невеликий дощ, місцями в нічні години тумани.


На Різдво рятувальники працюватимуть у режимі підвищеної готовності

Рятувальники з 6 по 8 січня, на час святкування Різдва Христового, переводяться у режим підвищеної готовності до реагування на надзвичайні ситуації. У відповідності до Наказу, при Управлінні створено спеціальний оперативний штаб, а також створено мобільно-оперативну групу


Смілянські правоохоронці допомогли витягти вантажівку, що перекинулася (Фото)

Через технічні несправності вантажівки, які виникли під час руху, керманич не втримав багатотонний автомобіль на дорозі та з’їхав у кювет. Впоратися з ситуацією, яка склалася, йому допомогли поліцейські групи швидкого реагування Смілянського відділу поліції


Сміляни провели виїзне засідання євроклубу «EuroSpace»

Днями євроклуб “EuroSpace” школи №7 здійснив чергову поїздку до столиці України. Це була не просто екскурсія, а виїзне засідання євроклубу, який працює під лозунгом “From Ukraine to Europe” і час від часу відвідує різні куточки країни. Тож, добре було продумано завдання і мету поїздки: більше дізнатися про державний устрій


У Смілі обговорили першочергові завдання 2018 року (Відео)

Під час звіту перед громадою про роботу на грудень 2017 року секретар міської ради Костянтин Синьогуб озвучив першочергові завдання на 2018 рік.


«Фестиваль добра» для смілянських дітей

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Благодійним фондом відвідали родини, де виховуються дітки з особливими потребами. Їх привітали їх з новорічно-різдвяними святами та вручили солодкі подарунки.


Смілянські школярі колядували у міському Будинку рад

5 січня учні навчально-виховного комплексу “Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів “Лідер” разом із своїми наставниками-вчителями побували у приміщенні Будинку рад.