Сьогодні до кінця доби та завтра на Черкащині буде туман

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження. «До кінця доби 3.01.2018, з утриманням вночі та першій половині дня 4.01.18 очікується туман 200-500 м.», йдеться у повідомленні.


Казкова вистава та подарунки: дітям із категорійних сімей влаштували свято (Фоторепортаж)

Казкова вистава, подарунки та гарний настрій: смілянську дітвору запросили на новорічно-рідзвяне свято у міський Будинок культури. Для дітей із категорійних сімей міська влада, центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служба у справах дітей організували соціально-розважальну програму «Муніципальна ялинка».


У перший тиждень січня на Черкащині утримається аномально тепла погода

У перший тиждень січня нового року переважатиме хмарна погода без істотних опадів. Лише у середу та четвер є ймовірність невеликого дощу. Південні вітри підтримають температурний фон підвищеним за норму на 5-7º.


Анонс газети «СМІЛА» від 3 січня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу із 3 січня. У номері читайте: Вітання смілянам з Різдвом Христовим. Із звіту секретаря міської ради Костянтина Синьогуба перед громадою за січень: «Сміла – місто щасливих людей. Ми повинні до цього йти і розвиватися»


Юній смілянці потрібна допомога

Родина юної смілянки Вероніки Тимофеєвої, учениці школи №12 просить про допомогу. Дівчинці потрібні кошти для проходження імуносупресивної терапії. Діагноз – автоімунне захворювання центральної нервової системи і судин головного мозку. Кошти прохання переказувати на картку 5168 7423 5101 4091 (Приватбанк), Тимофеєва Олена Анатоліївна, мама. Тел. 096-455-36-39


Смілянські тенісисти на обласному чемпіонаті зайняли увесь п’єдестал

У передноворічні дні в Черкасах відбувся відкритий обласний чемпіонат з настільного тенісу, в якому взял участь і сміляни. Відрадно, що в різних нозологіях наші тенісисти були в числі призерів.


Смілянські податківці нагадали як отримати облікову картку платника податків

Смілянська ОДПІ нагадує, що для включення до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) громадяни мають право звернуться до ЦОП Смілянської ОДПІ та заповнити облікову картку фізичної особи – платника податків (ідентифікаційний номер).


У Смілі продають житлову недобудову

Регіональне відділення Фонду держмайна по Черкаській області пропонує до приватизації на аукціоні в електронній формі об’єкт державної власності. Про це інформує «Діловий регіон».