Автоекстрім по-смілянськи на розі Трипільська-Уманська (Відео)

Вечірня Сміла бореться зі снігом. Телестудія «Тясмин» здійснила вечірній рейд дорогами Сміли і побачила справжній екстрім. Більше дивіться у відео без коментарів.


Вечірня Сміла бореться зі снігом (Фото)

Вечірня Сміла бореться зі снігом. Розвилка вулиць Трипільська і Уманська. Відео дивіться згодом.


До уваги смілян! Прийом громадян проведе секретар міської ради Костянтин Синьогуб

Згідно з графіком прийому смілян 23 січня з 14.30 до 16.30 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Костянтин Іванович Синьогуб. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян


Смілянські майстри народних ремесел підготували тематичну виставку до Дня Соборності України (Фото)

Тематичну виставку до Дня Соборності України у холі міського Будинку культури підготували учасники клубу народних ремесел «Дивина». 22 січня об’єднанню виповнилося 8 років з часу заснування. Поділилися своєю творчістю смілянські майстри, представили вишивки, розписані дошки тощо.


«Ланцюг єднання» на площі Сміли (Фоторепортаж)

На площі біля Будинку рад сміляни об’єдналися у живий ланцюг. Акції «Ланцюг єднання» до Дня Соборності України проводять щороку різні міста країни, засвідчуючи згуртованість та символізуючи єдність, разом заспівали Гімн України. Також присутні поклали квіти до Пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні.


Сміляни відзначили День Соборності України (Фоторепортаж)

Смілян та гостей міста запросили у міський Будинок культури. Сьогодні українці відзначають дві історичні дати: 99 років з часу проголошення універсалу про об’єднання УНР і ЗУНР у соборну Україну, День соборності України та 100-річчя проголошення Української Незалежності. З нагоди свят у Будинку культури влаштували концерт за участю творчих колективів нашого міста. 


Команда смілянських легкоатлетів у числі призерів чемпіонату Черкаської області

20 – 21 січня у м. Черкаси відбувся відкритий командний чемпіонат Черкаської області з легкої атлетики. У змаганнях брала участь команда ДЮСШ «Олімп» м. Сміла у складі шести спортсменів, тренер Катерина Чернявська.


Сміляни відзначають День Соборності України (Фоторепортаж)

Сміляни відзначають День Соборності України. З нагоди свята у місті заплановано кілька заходів. Розпочалися вони на привокзальній площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку.


На Смілянщині найбільше населених пунктів, які і досі залишаються без електроенергії

Через складні погодні умови триває виконання аварійних робіт на електромережах. Станом на ранок 22 грудня у області знеструмлені 47 населених пунктів, із них частково без світла – 11 міст та сіл. На Смілянщині найбільше населених пунктів, які і досі залишаються без електрики – 19.


Смілянам нагадують про небезпеку обірваних проводів

Внаслідок складних погодних умов, різних пошкоджень на повітряних лініях проводи провисають або обриваються. При доторканні до провислого, обірваного проводу або навіть при наближенні до лежачого на землі проводу людина попадає під дію електричного струму, інформують у Смілянському РЕМ.