Смілянський район: рятувальники витягли із кювету автомобіль

30 січня о 10:33 на 73 км автодороги Умань-Черкаси, 35-річна водій автомобіля «Мазда 6» через ожеледь не впоралась з керуванням та перекинувшись опинилась у кюветі.


У Смілі три котельні досі без тепла (Відео)

Вчора з 19 котелень 16 були включені завдяки діям громадських діячів. Про це під час комісії з питань житлово-комунального господарства повідомив секретар міської ради Костянтин Синьогуб. Нині ведеться робота щодо включення ще трьох котелень так як активісти їх включити не змогли. Це котельні № 1, 3  – центр міста  та котельня №9.


Увага! Завтра у Смілі не буде води

31 січня Смілянський міський РЕМ спільно з енергослужбою КП «ВодГео» проведуть ремонтні роботи на кабельних лініях живлення артезіанських свердловин (І підйом, ліс), а також ліквідацію пориву на магістральному водогоні діаметр 500 мм за адресою вул. Одеська, біля будинку № 63, м. Сміла.


На Черкащині глибока відлига

Прийшла глибока відлига, яку зумовили теплі повітряні маси із заходу. 29 січня на Черкащині після тривалого морозного періоду середня добова температура повітря становила 0-2° тепла, що вище кліматичної норми на 7-9°. «Плюсова» температура повітря утримується по області з 05:00 години ночі 29 січня і до цього часу.


Сміляни вшанували Героїв Крут на Городищині (Відео)

У День пам’яті полеглих у бою під Крутами, делегація м. Сміла відвідала могили невідомих юнаків, які ймовірно померли по дорозі від ран отриманих в тому бою і таємно були поховані в с. Старосілля Городищенського району місцевими жителями. Ця поїздка вже друга і хочеться вірити, що це стане доброю традицією, інформує Анатолій Терещенко. Більше про поїздку – […]


Завтра у Смілі прийом громадян проведе заступник начальника нацполіції Черкаської області

31 січня заступник начальника ГУНП в Черкаській області – начальник управління превентивної діяльності, старший лейтенант поліції Курбаков Ярослав Михайлович здійснюватиме особистий прийом громадян.


Гість із Нової Зеландії завітав у смілянський колегіум

Одним із закордонних друзів школи №3-колегіуму є Стівен Хопкрофт із Нової Зеландії. Вчетверте він завітав у Смілу поспілкуватися із школярами та колективом навчального закладу, знайомством з яким почалося три роки тому.


У Смілі невідомі намагалися обдерти патріотичні написи на зупинці (Фотофакт)

Поки активні сміляни, громадські організації та інші небайдужі мешканці міста прагнуть зробити місто кращим, підняти патріотичний дух, деяким це, як кажуть, муляє очі. От і вдаються до хуліганства.


На Черкащині за добу сталося три пожежі через пічне опалення

29 січня у трьох селах Черкащини виникли пожежі через пічне опалення – у житлових будинках сіл Березняки Смілянського району, Рижівка, Уманського району та у надвірній споруді у селі Благодатне, Золотоніського району.


Смілянських студентів посвятили у програмісти

Протягом двох  тижнів у Смілянському коледжі харчових технологій серед майбутніх програмістів – студентів відділення автоматизації і комп’ютерних систем  коледжу проводили змагання.