Сміла на колінах зустрічала загиблого Героя Михайла Дімітрова «Гайдамаку» (Відео)

Сьогодні Сміла зустріла на колінах Героя Михайла Дімітрова «Гайдамаку». Прощання з Героем відбудеться завтра на центральній площі Сміли біля Пам’ятного знаку о 13.00.


Смілянські та кам’янські поліцейські допомагають розчищати двори від снігу

У зв’язку з погіршенням погодних умов, мешканці деяких районів Черкаської області стали заручниками снігового полону. Правоохоронці навідуються до пенсіонерів та інвалідів для надання допомоги, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


Смілян запрошують разом віддати шану загиблому герою-земляку (Відео)

Сьогодні приблизно о 18.00 до Сміли привезуть нашого побратима, Михайла Дімітрова, який загинув 17.01.2017. Запрошуємо всіх свідомих і небайдужих громадян о 17.00 зібратися біля приміщення Смілянської міської ради, для зустрічі і віддання шани герою! Поховання Героя відбудеться завтра, 19 січня, орієнтовно о 13 год.


Смілянські рятувальники звільняють із снігових заметів фури та розрізають повалені дерева

До нас виклики пішли із 2 години ночі, – зазначає провідний інспектор Смілянського РВ У ДСНС України у Черкаській області Ірина Лисенко. – Спочатку подзвонили, що фура не може виїхати із заглибини у «Долині квітів», що на Загреблі, на 268-му км дороги на Кам’янку.


Під Черкасами в снігу застряг потяг Київ-Запоріжжя

 У Черкаській області через снігопад зупинився швидкісний потяг Інтерсіті Київ-Запоріжжя. Залізничну колію завалило 30-сантиметровим шаром снігу. Про це повідомляє в Facebook адвокат Юрій Іващенко. – Поїзд Інтерсіті в Запоріжжі став. Суд і прокурори САП судячи по-моєму почекають. На колії сантиметрів 30 снігу. Чому немає Д’юті фрі коли він потрібен, – пише Іващенко, який знаходиться в поїзді. За […]


У Смілянському районі через негоду зафіксовано найбільшу кількість відключень

У зв’язку з погіршенням погодних умов та налипанням мокрого снігу на лінії електропередач відбулися значні пориви електромереж. Про це інформує прес-служба ПАТ «Черкасиобленерго». Станом на 9 годину ранку 18 січня у області без електропостачання залишається 41 населений пункт.


Смілянські водолази готують купіль для Водохреща (Відео)

 11 років поспіль смілянські водолази на Тясмині готують купіль для святкування Водохрещі. Місця для неї розчищають напередодні. Цьогоріч через те, що погода досить тепла і лід тонкий, вирізати хрест не будуть.


Смілян закликають долучатися до розчищення міста від снігу

Виконавчий комітет Смілянської міської ради звертається до суб’єктів підприємницької діяльності, керівників підприємств, установ та організацій міста організувати роботу щодо розчищення снігу прилеглих територій.


У Смілянський відділ поліції надходять повідомлення про ДТП та затори на дорогах

Погодні умови стали причиною дорожньо-транспортних пригод та заторів на території Сміли та Смілянського району. Як повідомили у Смілянському відділі поліції 18 січня до правоохоронців надійшло повідомлення про дві ДТП


У Смілі відновлюють електропостачання

Через обірвані дроти частина Сміли залишилася без тепла. Наразі відновлюється електропостачання і котельні зможуть працювати  у звичайному режимі, повідомляють у довідковій службі міськвиконкому