Як у Смілі Водохреща святкували (Відео)

Сміляни відзначили свято Водохрещі. На Тясмині традиційно була підготовлена купіль, в яку усі охочі мали нагоду пірнути та набратися, як кажуть, здоров’я. 14-й рік поспіль запросив разом відзначити Водохрещу на Тясмині настоятель храму Різдва Святого Івана Хрестителя УАПЦ отець Михайло Шевчук. На смілян чекала також гаряча каша та чай.


Героя «Гайдамаку» сміляни провели в Небесний легіон (Відео)

Біля Пам’ятного знаку на центральній площі Сміли відбулося прощання із Героєм-земляком Михайлом Ді мітровим, який воював на сході України в Авдіївській промзоні під позивним «Гайдамака». Він помер 17 січня від важкого поранення у зоні АТО. Попрощатися з другом приїхали побратими із зони АТО та зібралася смілянська громада. Відео без коментарів.


Сміла попрощалася із Героєм-земляком Михайлом Димитровим «Гайдамакою» (Фото)

Біля Пам’ятного знаку на центральній площі Сміли відбулося прощання із Героєм-земляком Михайлом Димитровим, який воював на сході України в Авдіївській промзоні під позивним «Гайдамака». Він помер 17 січня від важкого поранення у зоні АТО. Попрощатися з другом приїхали побратими із зони АТО та зібралася смілянська громада. Доньці Михайла Димитрова вручили батькову нагороду «За заслуги перед Черкащиною». Поховали бійця у […]


У Смілянському районі 25 об’єктів залишаються без електропостачання

Станом на 04:00 годину 19 січня внаслідок ускладнення погодних умов та спрацювання систем захисту були відключені об’єкти електричних мереж та порушено електропостачання 140 населених пунктів Черкаської області. З них 25 об’єктів у Смілянському районі.


Погода на Черкащині сприятиме утворенню ожеледі та ожеледиці на дорогах

На Черкащині вирує негода. Активні атмосферні фронти із південного заходу та заходу зумовлюють складні погодні умови, при цьому у західній частині області зберігаються умови для випадіння снігу, а у східній – мокрого снігу.


«Легкий, білий та пухнастий»: сніг виявився заважким для металевої зупинки (Фотофакт)

Сильні снігові опади ламають не лише дроти електроліній та дерева, а й валять громадські зупинки. Зокрема, вчора зранку завалилася зупинка біля приміщення технічних класів технікуму харчових технологій по вулиці Соборній.


Смілянські рятувальники витягли із снігових заметів вантажівки

18 січня о 17 год. 55 хв. у зв’язку з погіршенням погодних умов було ускладнено рух автомобілів у місті Сміла на вул. Соборна (при в’їзді в місто). На підйом не змогли виїхати автомобілі «Сканія» та 5 автомобілів DAF


Наслідки негоди у Смілі: обірвані електролінії, відімкнені котельні та розчахнуті дерева

15 обірваних електроліній, 4 зупинених підстанцій, які подавали електроенергію для водопостачання, як результат місто на день залишилось без води, а також відімкнені тимчасово 4 котельні та повалені дерева. Такими були наслідки снігових опадів учора.


У Смілі стартував турнір на Кубок міського голови 2018 (Відео)

14 січня у спортивній залі спорткомплексу «Авангард» розпочався зимовий відкритий чемпіонат м. Сміла з футзалу «Кубок міського голови». Цього року у змаганнях беруть участь 10 команд: 6 – із м. Сміла, 4 – із Смілянського району. Триватимуть футбольні зустрічі до 4-го березня.


Смілянські комунальники другу добу борються з наслідками негоди

Другу добу комунальники продовжують працювати у посиленому режимі, розчищаючи місто від снігових заметів. Як повідомив начальник управління ЖКГ Олег Федоров, зараз на дорогах працює 9 одиниць техніки – снігоприбиральні машини, екскаватори, грейдер. Другу добу чистять дороги – в першу чергу центральні автошляхи