Вітаємо з Новим роком та Різдвом!


Шановні жителі Сміли та Смілянського району! Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минув, був непростим і вимагав напруженої та плідної роботи на благо українського народу та зміцнення нашої держави. Проте нам вдалось вирішити багато важливих завдань і окреслити нові. Упевнений, що завдяки згуртуванню зусиль і наполегливій праці, ми успішно подолаємо всі виклики сьогодення. Нехай 2018 рік буде щедрим та багатим на добро й здобутки. Принесе […]


Дорогі мешканці кварткому №16! Шановні сміляни!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом! Нехай у році, що минає, залишаться усі негаразди, а новий зарясніє плідною працею, успіхом, цінними здобутками, порозумінням. Нехай щедрим він стане і на міцне здоров’я, світлу радість, добробут і затишок для кожної родини та нашої рідної Сміли й України.


Шановні працівники Шевченківської дистанції сигналізації і зв’язку!

Щиросердно вітаємо Вас з радісними святами – Новим роком і Різдвом Христовим! На порозі Нового, 2018 року бажаємо щирої сильної віри. Віри в себе, у свою долю, у свою країну, у своє майбутнє. Нехай будуть здорові й щасливі всі жителі нашої благодатної землі. Нехай у Новому році кожен буде успішним у справах.


Дорогі сміляни!

Прийміть наші найщиріші вітання з Новим, 2018 роком та Різдвом Христовим! Новорічні свята – це завжди щось надзвичайно чарівне! Із дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, Діда Мороза і найпотаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками висвічується нескінченна дорога мрій.


Шановні сміляни, дорога моя шкільна родино!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Щиро бажаю, щоб Новий, 2018 рік приніс всім мир та став для вас і ваших родин роком достатку, впевненості і стабільності. Щиро бажаю вам та вашим близьким мирного неба, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, любові та добра. Сподіваюсь, що ці чудові зимові свята будуть щедрими і радісними, […]


Шановні локомотивники, ветерани війни та праці! Від щирого серця вітаємо усіх вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

У ці передсвяткові дні бажаємо вам щастя і міцного здоров’я, добра і злагоди, нових вагомих успіхів! Нехай Новий рік увійде у ваше життя добрим і радісним, принесе мир, злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки, багато яскравих моментів, цікавих зустрічей та вдалих рішень.


Шановні сміляни!

З нагоди чарівних зимових свят, що споконвіку відроджують у серцях надію та віру, прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб 2018 рік дарував вам успіх, оптимізм та впевненість, багато нових подій та нових вражень.


Шановні залізничники, дорогі наші ветерани!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток, а світло Віфлеємської зорі освітить ваші серця благодаттю і любов’ю.