Смілянські водолази продовжують пошуки тіла зниклої жінки-таксистки (Відео)

За фактом зникнення жінки-таксистки на Черкащині тривають оперативно-розшукові заходи. До пошуку залучені правоохоронців, рятувальники та смілянські водолази. За два дні команда пошуково-рятувальної станції обстежила дно у водоймі на 6-му кілометрі, озеро автодрому. Сьогодні пошуки були біля дамби на Тясмині.


Теплопостачання на смілянських котельнях відновлено

Теплопостачання на котельнях Сміли почали відновлювати. Про це газеті “СМІЛА” повідомили у міськвиконкомі. Зранку від газу відімкнули майже усі котельні, які обслуговує ТОВ “Сміла Енергоінвест”.


У Смілі відключили котельні… знову

Лікарні, культурні та освітні заклади, багатоповерхівки знову залишились без тепла. Про те газеті «СМІЛА» повідомили читачі. Інформацію підтвердили і у міськвиконкомі. Котельні, які підпорядковуються ТОВ “Сміла Енергоінвест” з 10 години ранку відімкнули від газу.


Смілянські водолази обстежують водойми у пошуках зниклої жінки-таксиста (Фото)

Пошуки зниклої на Різдво жінки-таксистки тривають. Інформацію про те, що її тіло вже знайшли, правоохоронці спростовують. Рятувальники, поліція та водолази продовжують розшукові заходи.


Семінар для вчителів початкових класів Смілянщини (Відео)

На базі школи №3-колегіуму відбувся семінар-практикум для учителів початкових класів (4 клас) Смілянського району на тему: “Гра по-новому, навчання по-іншому в освітньому просторі нової української школи”.


У Смілі продовжують красти кришки люків (Фотофакт)

На подвір’ї між податковою та магазином «Ходак», що у мікрорайоні машинобудівного заводу, вкрали кришку люка. Про це повідомили газеті “СМІЛА” читачі. Це вже не перше звернення від мешканців про те, що на дорогах та подвір’ях масово крадуть люки, підвищуючи рівень небезпеки при пересуванні на вулицях.


Нові норми споживання електроенергії, на які нараховуються субсидії

Обсяги використання субсидіантами електрики затверджені постановою Кабінету Міністрів України № 409 від 6 серпня 2014 року. Відповідно до документу, не змінилися обсяги використання електрики для домоволодінь із індивідуальним опаленням, інформує прес-служба ПАТ «Черкасиобленерго». Соціальні норми споживання електричної енергії в Україні у поточному році такі:


Обговорили проведення козацького кола «Історичне коріння Сміли»

10 січня під головуванням секретаря міської ради К.Синьогуба відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки і проведення міських заходів, приурочених до 100-річчя Української революції. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради. Темою засідання було питання щодо проведення у місті 2 лютого урочистого козацького кола “Історичне коріння Сміли”


До смілянських дітей завітала із подарунками сімейна пара із Німеччини

Надзвичайно емоційний день видався для дітей, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу Будакових та Грязнових, та для дівчинки, яка перебуває у патронатній родині. До них завітала сімейна пара із Німечинни


У поліції не підтверджують інформацію про знайдене тіло черкаської таксистки

У Черкасах продовжують активно обговорювати зникнення черкаської таксистки Ірини Чуприни. У соціальних мережах пишуть, що тіло жінки знайшли у Смілі. Та в черкаській поліції цей факт не підтверджують і говорять, що таксистку продовжують шукати, інформує “ПроВСЕ”.