Сміляни у числі кращих спортсменів та тренерів за підсумками 2017 року

27 грудня в актовій залі обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської обласної ради відбулися урочисті збори, присвячені підведенню підсумків за 2017 року.


Відбулося засідання міської комісії з питань житлово-комунального господарства

2 січня під головуванням секретаря міської ради Костянтина Синьогуба відбулося перше в цьому році засідання міської комісії з питань ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та розрахунків. Про це інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


Новорічні та різдвяні подарунки для воїнів АТО від смілян

Благодійну акцію для воїнів АТО до новорічних та різдвяних свят влаштували учнівський, педагогічний та батьківський колективи, а також жителі будинку №16, що по вулиці 40 років Перемоги (ОСББ «Добробут» – голова – Матрос О.П.) зібрали багато подарунків для своїх захисників.


У Смілі на міських автобусних маршрутах проведуть перевірку

Відповідно до розпорядження № 204р від 29.12.2017 у місті Сміла з 2 січня до 1 лютого 2018 року комісія з питань роботи транспорту здійснить перевірку виконання перевізниками умов Договорів на міських автобусних маршрутах загального користування.


Сміляни отримали звання «Майстра спорту України» та «Майстра спорту України міжнародного класу»

За 2017 рік 38 атлетів Черкащини отримали звання «Майстер спорту України». Ще 9 – здобули звання «Майстер спорту України міжнародного класу», 281 спортсмену було присвоєно розряд «Кандидат у майстри спорту України», інформує прес-служба Черкаської ОДА. У числі спортсменів, які минулого року отримали ці звання є і сміляни.


Чи потрібна Смілі міні-ГЕС на Тясмині? (Відео)

У Смілі триває обговорення щодо розміщення міні гідроелектростанції на Тясмині. Детальніше – дивіться у відео.


Місцевого жителя засудили до 7 років 6 місяців позбавлення волі

Вироком Смілянського міськрайонного суду місцевого жителя визнано винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 1 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (закінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка)


Медики інформують про підсумки останнього тижня року у Смілі

За останній тиждень 2017 року населення Сміли поповнилося 10 новонародженими. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. З 25 до 31 грудня народилося 5 дівчаток та 5 хлопчиків.


Смілянам нагадали про відповідальність за достовірність інформації, поданої у Державний реєстр

Смілянська ОДПІ нагадує, що згідно пункту 70.7 статті 70 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати контролюючим органам відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки або повідомлення


Юних колегіантів ознайомили із святковими традиціями європейських країн

16-ий тиждень модельної навчальної програми “Зимові свята” познайомив учнів із проведенням зимових свят в Україні. Першокласники школи №3-колегіуму змогли відчути себе мандрівниками та дізнатися про те, як відзначають ці свята жителі європейських країн.