Станом на 25 січня у Черкаській області без світла залишаються три населені пункти

Станом на 25 січня у області без світла залишаються три населені пункти. Знеструмлена 1 лінія 10 кВ та 12 трансформаторних підстанцій 10/0,4 кВ. Електропостачання області відновлює 41 бригада, 207 працівників та 52 одиниці техніки ПАТ «Черкасиобленерго»


Податкова міліція викрила на Черкащині транспортувальника фальсифікованого алкоголю

В рамках проведення операції «Акциз-2018» співробітники податкової міліції головного управління ДФС у Черкаській області на території торгівельно-закупівельної бази Черкас встановили факт зберігання та транспортування фальсифікованих алкогольних напоїв мешканцем Черкаського району.


У Смілі планують запустити startup «Супермер» (Відео)

У Смілі планують запустити startup «Супермер». Що це за проект секретар міської ради Костянтин Синьогуб розповів на сесії міської ради.


Смілянський лісгосп вже тиждень допомагає долати наслідки негоди у лісі та селах

Починаючи з 18 січня, для подолання наслідків снігопаду, у Смілянському та Городищенському районах щоденно працює 13 одиниць техніки Смілянського лісгоспу: 10 тракторів МТЗ з відвалами-лопатами для розчищення снігу, 2 грейдери та трактор Т-150 з відвалом.


Чи відключатимуть від газопостачання котельні у Смілі? (Відео)

Чи відключатимуть смілянські котельні від газу? Про це запитання на сесії міської ради відповів секретар міської ради Костянтин Синьогуб.


Смілянські учні запросили дошкільнят на виставу «12 місяців»

У школі №6 продовжують гарні традиції співпраці із дошкільним навчальним закладом №11 «Зірочка». Щороку для малечі школярі та вчителі готують театралізовані вистави та на зимові свята запрошують юних глядачів у гості.


Кому смілянам платити за тепло (Відео)

Секретар міської ради Костянтин Синьогуб прокоментував ситуацію із теплом та пояснив кому смілянам платити за тепло.


Вночі на Черкащині буде туман

Синоптики передають штормове попередження на території міста Черкаси та Черкаської області. «Вночі у Черкасах та місцями по області туман 200-500 м.», йдеться у повідомленні.


Смілянська медико-санітарна частина стане залізничною (Відео)

Учора у Києві секретар міської ради Костянтин Синьогуб зустрівся із виконуючою обов’язки міністра охорони здоров’я України Уляною Супрун та представниками ПАТ “Укрзалізниця”. Cтворено комісію з передачі медико-санітарної частини «Укралізниці». Про це секретар міськради повідомив на сесії міської ради 25 січня. 


Недобудований багатоквартирний будинок у Смілі виставлять на аукціон

Як повідомляє «Діловий регіон», завтра, 26 січня, на аукціоні в електронній формі буде запропоновано до приватизації багатоквартирний житловий будинок та земельну ділянку у Смілі.