На Черкащині поліція викрила підпільний цех із виробництва та збуту фальсифікованої продукції

Поліцейські провели санкціонований обшук у приміщенні, де знаходився підпільний цех. Загалом, вилучено близько 15 тонн фальсифікованої продукції відомих торгових марок. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


До кінця доби та завтра вранці на Черкащині очікується туман

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище на території Черкаської області. «До кінця доби 4.01.2018, з утриманням вночі та першій половині дня 5.01.18 очікується туман 200-500 м.», йдеться у повідомленні.


Про роботу смілянського виконкому та перевірку бюджетних коштів (Відео)

Минулого четверга відбувся звіт перед громадою про роботу за грудень 2017 року. Секретар міської ради розповів про роботу виконкому та перевірку використання бюджетних коштів.


Синоптики: тепла погода взимку – це добре чи погано?

Плюсова температура, яка переважає на Черкащині з початку календарної зими, виглядає нетипово. Але якщо подивитися архів Черкаського гідрометцентру з 2000 року, теплий грудень відмічався в 11-и випадках, тобто частіше ніж через рік. Із них в половині випадків із середньою температурою за грудень 0,3-2,4° тепла, проти кліматичної норми 2,4°


Смілянські борці завоювали 9 медалей на відкритому чемпіонаті

Смілянські борці повернулися із перемогами на відкритому чемпіонаті з боротьби м. Тального. Змагання проводились серед хлопців та дівчат. Смілу представили 20 вихованців спортивного клубу «Вольнік» при Будинку дитячої та юнацької творчості.


На Смілянщині найменше в області інвентаризовано земель у межах поселень і найбільше – поза ними

Фахівці Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області станом на 31 грудня 2017 року здійснили інвентаризацію земель у межах поселень загальною площею 140 тис. га, що становить 49,34% від усієї кількості земель цієї категорії.


Юні сміляни стали дослідниками в галузі популярної науки і техніки

Під час екскурсії до Києва гімназисти-шестикласники побували в ЕКСПЕРИМЕНТАНІУМі, де відчули себе справжніми дослідниками в галузі популярної науки і техніки.


Протягом грудня лісівники Черкащини затримали 24 ялинкових браконьєри

Протягом грудня на Черкащині проходила операція «Новорічна ялинка» згідно розпорядження Черкаської ОДА №771 від 28 листопада 2017 року, з метою запобігання проявам браконьєрства та незаконних рубок.


Тривають слідчі дії по факту загибелі смілянина

Як повідомили у Смілянському відділі поліції тривають слідчі дії за фактом загибелі людини на стадіоні «Авангард». 24 грудня о 5:41 у Смілянській відділ поліції надійшло повідомлення від сторожа стадіону «Авангард» про те, що на території стадіону лежить людина.


Підсумки року: дорожні знаки, ремонт перил та автобусних зупинок у Смілі

Грейдерування доріг, встановлення решіток ливневої каналізації, ремонт перил на мосту та заміна дорожніх знаків. Що було зроблено за рік, звітувало управління житлово-комунального господарства.