Друга патронатна родина зі Сміли готується прийняти дітей

18-19 січня у міському Будинку культури фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштували тренінг з підготовки міждисциплінарної команди, задіяної під час надання послуги з патронату над дитиною.


Наркозбувачам зі Сміли загрожує до 12 років ув’язнення

До суду направлено обвинувальний акт щодо членів організованої групи, які збували наркотичні засоби та психотропні речовини у Смілі. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області. Прокуратурою області скеровано до суду обвинувальний акт щодо 5 членів організованої групи, які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263 КК України.


Смілянські студенти змагалися у швидкості комп’ютерного набору

У Смілянському коледжі харчових технологій комісія інформатики і комп’ютерних технологій провела конкурс на швидкість комп’ютерного набору «Містер швидкість». Вміння швидко набирати текст на клавіатурі в наш час є дуже цінним навиком, воно стане в нагоді і в роботі з текстовими документами і в спілкуванні через інтернет.


21 січня – Міжнародний день обіймів

21 січня – Міжнародний день обіймів — одне із найбільш незвичайних свят, яке відзначають у світі. Згідно з традицією, в цей день стиснути у дружніх обіймах можна навіть незнайомих людей. Свято з’явилося в 70-х роках XX століття в студентському середовищі західно- європейської молоді. Саме в цей день хлопці й дівчата обнімали один одного без усякого […]


У смілянському управлінні соцзахисту розповіли про соціальну та професійну адаптацію учасників АТО

Відповідно до Порядку використання коштів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 179 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції»


Названо імена переможців турніру з футзалу «Різдвяні зустрічі»

У спортивній залі спорткомплексу «Авангард» відбувся відкритий міський турнір з футзалу «Різдвяні зустрічі» серед дітей 2005 – 2006 р.н. та 2007 – 2008 р.н. У змаганнях взяли участь вісім команд із міст Біла Церква, Ватутіне, Баштанка, Звенигородка, Сміла та с. Білозір’я.


Колекції камінців, магнітів та гумок: смілянські першокласники розповіли про свої захоплення

Кожна дитина має своє хобі. Тематичний тиждень «Світ захоплень» в рамках пілотного проекту Нової української школи дозволив учням 1-Б класу школи №3-колегіуму ще краще дізнатися про зацікавлення й уподобання один одного. На уроках «Я досліджую світ» діти натхненно розповідали про свої захоплення; пояснювали, як від власних уподобань може залежати успіх та добробут у майбутньому.