Сьогодні на Черкащині відновили електропостачання у всіх населених пунктах

Станом на 26 січня усі трансформаторні підстанції вдалося полагодити. Черкаські енергетики завершують роботи з відновлення електропостачання до житлових будинків, інформує прес-служба ПАТ «Черкасиобленерго». – Сьогодні працюють 20 аварійних бригад – говорить технічний директор ПАТ «Черкасиобленерго» Володимир Заврін. – Коли стихія знеструмила область минулого тижня, від електропостачання були відрізані 154 населені пункти.


Секретар міської ради прокоментував ситуацію із очищенням доріг міста (Відео)

Секретар міської ради, Костянтин Синьогуб, як виконуючий обов’язки міського голови попросив вибачення за ситуацію з очищенням смілянських доріг, охарактеризував стан справ і пообіцяв, що після зимового сезону винні не уникнуть відповідальності.


У школі №6 провели урочисту лінійку до Дня визволення Сміли

У школі №6 провели лінійку з нагоди 74-ї річниці визволення Сміли від нацистських окупантів. На зустріч із школярами завітали гості – учасники АТО, члени громадської організації «Військово-патріотичне об’єднання ветеранів АТО Черкаської області “Справедливість”


Помірні морози ще поки не полишать Смілянщину

За інформацією Смілянської метеостанції холодна погода ще збережеться, у неділю атмосферні фронти зумовлять невеликий мокрий сніг. Проте, потужний холодний антициклон який розташувався над Єкатеринбургом поступово втрачає свої сили, поступаючись місцем західним циклонам, які несуть у наш регіон атлантичне тепло.


Минулого року на Черкащині розпочали працювати більше 9 тисяч нових суб’єктів господарської діяльності

За повідомленням управління обслуговування платників ГУ ДФС у Черкаській області за 2017 рік кількість ново зареєстрованих суб’єктів господарської діяльності регіону склала 9012 (на 668 більше, ніж у 2016 році), у т.ч. 1564 юридичних осіб та 7448 фізичних осіб – підприємців.


Смілянські учні поринули світ казок письменника Сашка Лірника

25 січня п’ятикласники школи №1  завітали у Смілянську міську бібліотеку-філіал №2. Діти поринули у захоплюючий світ казок Сашка Лірника, нашого земляка, якому 24 січня виповнилося 55 років.


У Смілі перевіряють перевізників

Відповідно до розпорядження № 204р.від 29.12.2017 у місті Сміла з 2 січня 2018р. комісія з питань роботи транспорту здійснює перевірки. Перевіряються дотримання умов щодо перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Сміла та правила надання послуг пасажирським автомобільним транспортом перевізниками ПрАТ «Смілянське АТП 17128» та  ФОП Плюта І.О., повідомляє офіційний сайт міської ради.


Керівник смілянського дитсадка серед переможців Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар-2017»

У Києві, в Укрінформі, відбулася церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Освітній Оскар-2017». Конкурс проводився з 1 липня 2017 року до 19 січня 2018 року під патронатом Міністерства освіти і науки України


Секретар міської ради поки що працюватиме без заступників (Відео)

На сесії секретар міської ради Костянтин Синьогуб прокоментував ситуацію із призначенням заступників та пояснив чому поки що працюватиме без них.


Названо імена переможців конкурсу «Студентський Doodle art »

У рамках декади комісії інформатики та комп’ютерних технологій у Смілянському коледжі харчових технологій відбувся конкурс «Комп’ютерна графіка та дизайн». Завданням конкурсу було створення святкового логотипу пошукової системи Google (doodle), присвяченого Дню студентів.