Смілянських першокласників запросили у мультимедійну мандрівку казками Шарля Перро

Працівники бібліотеки для дітей запросили смілянську малечу у мультимедійну мандрівку «Червона шапочка та інші добрі казки Шарля Перро». Наймолодші читачі, першокласники гімназії ім. В.Т. Сенатора, разом здійснили чарівну мандрівку за казками Шарля Перро.


Залізничники закликають дотримуватись правил безпеки при перебуванні на залізниці

Згідно інформації філії «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Українська залізниця» у 2017 році кількість травмованих осіб, внаслідок наїзду швидкісних електропоїздів, збільшилась. Отримали травми різного ступеню важкості 39 чоловік


Штормове попередження по Черкаській області

За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 20-го та вночі 21 січня очікується туман 200-500м.


На Черкащині майже 11 тисяч гектарів землі виділено учасникам АТО

В області 5 282 особи (82,6% від наданих дозволів) із числа військовослужбовців, правоохоронців і членів їхніх сімей уже отримали у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності земельні ділянки загальною площею майже 9151 га.


Епідемія кору у Черкаській області: смілянські лікарі нагадують про щеплення для дітей

В Україні різко погіршилась епідситуація з кору. Зареєстровано ріст захворюваності у 43,3 рази в порівнянні з минулим роком. Це пов язано з тим, що в минулі роки через недостатнє надходження вакцини щеплення проти кору дітям проводилось обмежено. Загалом в області зафіксовано 11 випадків захворювання на кір.


Вчителям та майстрам виробничого навчання влаштували комп’ютерний всеобуч

У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів влаштували комп’ютерний всеобуч для викладачів та майстрів виробничого навчання  для підвищення комп’ютерної грамотності та вдосконалення комп’ютерних програм.


Смілян та гостей міста запрошують до відзначення Дня Соборності України

22 січня відзначаємо День Соборності України. З нагоди свята у Смілі відбудуться заходи. Смілян та гостей міста запрошують взяти участь в урочистих заходах: 10.00 – покладання квітів до пам`ятника Т.Шевченка (привокзальна площа станції ім.Т.Шевченка)


Черкаські фіскали нагадують платникам податків про «гарячі» дати у січні

Головне управління ДФС у Черкаській області підготувало та наводить календар «гарячих» дат до кінця січня. Фіскали звертають увагу, реквізити рахунків для сплати податків, зборів, платежів до бюджетів Черкаської області можна переглянути у розділі «Бюджетні рахунки»


Смілянські педагоги вдосконалили навички викладання англійської мови у початкових класах

З 14 по 17 січня у Білій Церкві, при Київському обласному інституті післядипломної освіти педагогічних кадрів, спільно з Міністерством освіти і науки України, British Council та Cambridge University Press, пройшов тренінг-семінар за участю британських експертів


До уваги жителів Сміли та Смілянського району, які є власниками зброї та спеціальних засобів!

Смілянським ВП ГУНП в Черкаській області в період з 1 лютого 2018 року по 1 квітня 2018 року, на виконання Інструкції, затвердженої наказом МВС України №622 від 21.08.1998р., в частині проведення перереєстрації та належного контролю за обігом мисливської вогнепальної та газової зброї, на території м. Сміла та Смілянського району проводиться перереєстрація зброї.