Дзвінок від громади: «У яких випадках виїжджає швидка допомога?» (Відео)

Відповідь на запитання дає головний лікар Смілянської станції швидкої допомоги Володимир Лимаренко. – Передусім бригада швидкої медичної допомоги обов’язково виїжджає до дітей, якою б температура не була. Щодо дорослих, виїжджаємо до пацієнта, якщо ж є ускладнення – судомний синдром, блювота, запаморочення, сильний головний біль (цефалгія) тощо. Завжди виїжджаємо на нічні виклики.


На площі Сміли відбулася акція-виставка «Велика Українська Хода» (Фото, відео)

На центральній площі Сміли 15 січня відбулася акція-виставка «Велика Українська Хода». Волонтер, військовий журналіст Катерина Валевська у Смілі не вперше, нині привезла національні прапори, бойові стяги із військових підрозділів та шеврони, які особисто передавали їй бійці.


Погодні умови у Смілі ускладняться

За даними метеостанції Сміла, вночі 16 січня, завдяки впливу холодного антициклону, що сформувався в арктичному повітрі, та додатковому радіаційному вихолодженню морози посиляться до -11-16º. Температура повітря вдень -2..-7º. 17-18 та 20-21 січня до керування погодою приступлять активні добре насичені вологою циклони із Балкан, які значно ускладнять погодні умови


У Смілі під час паркування загорівся автомобіль

14 січня, о 17:40 у Смілі на вулиці Ржевській, під час руху загорівся автомобіль «ВАЗ-21093». Водій, під час паркування транспортного засобу до гаражу, помітив, що з моторного відсіку з’явився дим. Чоловік відкрив відсік та спробував за допомогою ганчірки ліквідувати загорання.


За матеріалами СБУ засуджено поплічника терористів

У Черкасах до реального строку ув’язнення засуджено бойовика так званої «ДНР». Про це інформує прес-центр СБ України. Оперативники спецслужби встановили, що у 2016 році мешканець Золотоніського району Черкаської області був завербований спецслужбами РФдо незаконного збройного формування – так званого «9 полку морської піхоти «ДНР»».


16 січня у Ташлику та Ротмістрівці 12 вулиць та провулків залишаться без електропостачання

16 січня згідно графіку планових відключень без електроенергії залишаться вулиці Ротмістрівки і Ташлика, а також ПАТ «ЛАВР» у Смілі. З 8.00 до 16.45 від електрики будуть відімкнені:


Сьогоднішня ніч найхолодніша на Черкащині

Уже тиждень на Черкащині спостерігається зимовий характер погоди, який затримався в цьому році на 1,5 місяця. Найхолоднішою видалася сьогоднішня ніч, коли стовпчики термометрів знизилися до -11…-14º.


Де цього тижня не буде світла у Смілі?

Відповідно до графіку планових відключень у січні цього тижня електроенергії не буде на вулицях: 16.01.2018 р.– вул.Севастопольска (1-16), вул.Ю.Кондратюка (25-36), вул.Паторжинського, вул.отаманів Соколовських, вул. Луначарського (16-28).


Підозрюваним у вбивстві таксистки обрали запобіжний захід

13 січня Придніпровський районний суд Черкас розглянув клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно гр. З і гр. М., підозрюваних в скоєнні умисного вбивства з корисливих мотивів і незаконному заволодінні транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров’я потерпілого.


Теплопостачанням у Смілі керує Кабмін

Як інформує Голос України, після усунення з теплоринку сумнівної компанії “Смілаенергоінвест” та чергового від’єднання комунальних котелень від газопостачання у Смілі ввели пряме пряме керування з Кабінету Міністрів України.