У Смілі триває акція «Подаруй свято солдатам» (Відео)

Жителі міста мають нагоду долучитися до благородної акції та зробити свій подарунок хлопцям, що нині в АТО. Координатором поїздки є настоятель церкви Різдва Святого Івана Хрестителя Української автокефальної православної церкви отець Михайло (Шевчук Михайло Михайлович, моб. тел. 067-472-51-46). 8 січня о 12 год. біля головної ялинки на площі також відбудеться благодійний захід.


З 8 січня рух автотранспорту черкаським мостом здійснюватиметься у реверсному режимі

Служба автомобільних доріг у Черкаській області повідомляє, що на мосту через річку Дніпро на автодорозі державного значення Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань на ділянці км 23+068 продовжуються ремонтні роботи. На час проведення ремонтних робіт, з 8 січня 2018 року з 8 години до 20 години рух автотранспорту по мосту здійснюватиметься у реверсному режимі згідно сигналів світлофора.


Смілянські податківці нагадують про граничні терміни подачі декларацій та консультації

Смілянська ОДПІ інформує про початок Кампанії Декларування – 2018, яка триває з 01.01.2018 до 01.05.2018. Граничні терміни подання податкової декларації про майновий стан і доходи, отримані протягом 2017 року:


У Черкасах розпочне роботу школа малого та середнього підприємництва

Школа діятиме за підтримки Черкаської обласної державної адміністрації і Черкаської агенції регіонального розвитку та Фонду Василя Хмельницького K.Fund. Навчання розпочнеться 19 березня. Прийом заявок триватиме до 28 лютого.