На засіданні комісії ЖКГ озвучили ситуацію з теплопостачанням (Відео)

На засіданні комісії ЖКГ обговорили ситуацію з теплопостачанням. Як проводиться опалювальний сезон та що робиться для того, аби тепло не зникало у домівках смілян, озвучили начальник управління житлово-комунального господарства Олег Федоров та директор КП “Смілакомунтеплоенерго” Володимир Прусс.


Анонс газети «СМІЛА» від 17 січня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу 17 січня. У номері: У рубриці «Запрошуємо до розмови» тема «Чи потрібна Смілі міні-ГЕС?» «Дзвінок від громади». Головний лікар станції швидкої допомоги Володимир Лимаренко пояснив, у яких випадках швидка допомога до Вас приїде.


Завтра Черкащині очікуються пориви вітру та ожеледиця

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження на території Черкас та Черкаської області. «17 січня очікуються пориви вітру 15-20 м/с, вдень ожеледь, на дорогах ожеледиця», йдеться у повідомленні.


У Смілянському районі найнижча вартість оренди землі

Найвища вартість оренди землі за гектар у Золотоніському (3697 грн.), Драбівському (3414 грн.), Маньківському (3457 грн.), Чигиринському (3232 грн.) і Городищенському (3230 грн.) районах. Найнижча – в Черкаському (1935 грн.) і Смілянському (1851 грн.) районах.


Смілянські водолази знайшли у Тясмині тіло кам’янчанина, який провалився під кригу

14 січня о 09:56 на пункт зв’язку 9-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління надійшло повідомлення про чоловіка, що під час переходу через річку Тясмин, провалився під кригу.


У лісах Черкащини розпочато зимовий облік мисливських тварин

У лісах Черкащини розпочинається зимовий облік чисельності диких парнокопитних та хутрових мисливських тварин. Триватиме облік з 10 січня по 5 лютого 2018 року і є обов’язковим для усіх користувачів мисливських угідь.


Смілянський вчитель у числі призерів Всеукраїнських змагань в мережі Прангліміне

12 січня у Черкасах відбувся обласний фінал Всеукраїнських змагань з усного рахунку в мережі он-лайн Прангліміне, у якому взяли участь переможці І-ІІ он-лайн етапів Національного чемпіонату з усного рахунку Прангліміне-2018.


Колектив смілянської МСЧ №14 підготував звернення до в.о. Міністра охорони здоров’я України

Колектив Смілянської медико-санітарної частини №14 підготував листа до Міністерства охорони здоров’я України. Текст листа оприлюднили у мережі Facebook. У ньому медики зазначають, що нині у закладі знову критична ситуація, нині у частині погашення небюджетної кредиторської заборгованості, фінансування на оплату якої немає


Нові завдання для смілянських гімназистів і польських партнерів

Кілька років поспіль гімназисти працюють у різноманітних міжнародних проектах, знаходять нових друзів за кордоном, поліпшують знання іноземних мов. За умовами Міжнародного проекту eTwinning щойно налагодили партнерські стосунки із школярами з польського містечка Бучек.


Уряд схвалив Стратегію державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року

У січні, на своєму засіданні, Кабінет Міністрів України схвалив Стратегію державної політики з питань здорового та активного довголіття населення на період до 2022 року, яка розроблено з метою реалізації Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським співтовариством