Більше 200 смілянським сім’ям призначили у грудні державну допомогу

За підсумками роботи у грудні 2017 року до приймальної громадян управління праці та соціального захисту населення за призначенням різних видів державної соціальної допомоги звернулось 257 осіб. За принципом єдиної заяви призначено допомоги 229 сім’ям та 25-и особам відмовлено у призначенні допомоги.


З комунальників спитали за очищення доріг міста (Відео)

Ситуація з очищенням снігу у Смілі стала предметом обговорення на нараді, яку учора надвечір провів секретар міської ради Костянтин Синьогуб.  До комунальників були конкретні питання, які вулиці розчищені, які ні, які причини, у якому стані техніка, скільки задіяно працівників, а головне скільки часу і що потрібно для того, щоб впоратися із сніговими заметами та заледенілими […]


У Смілі невідомі обстріляли будинок місцевого жителя

У Смілі невідомі обстріляли будинок місцевого жителя. Про це інформує у мережі Facebook Сергій Радченко. Близько 8 осіб напали на житло 32-річного смілянина. В цей час він із друзями сидів у власному гаражі. За словами потерпілого, нападники відкрили вогонь зі зброї.


Юні гімназисти стали на деякий час художниками-ілюстраторами

Першокласники гімназії ім. В.Т. Сенатора мають безліч цікавих та різносторонніх талантів, які допомагають розвивати їхні вчителі. Особливо малечі подобається малювати та створювати щось власними руками.


Книги із серії «Бібліотека газети «Сміла» бібліотекарі використовують для національно-патріотичного виховання учнів

Книга із серії «Бібліотека газети «Сміла» є настільними для педагогів та бібліотекарів у навчальних закладах. Їх активно використовують для національно-патріотичного виховання учнів. Так, у спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті під час тематичного тижня бібліотекар Надія Сюмак презентувала на виставці «Моя Соборна, Суверенна»


У Смілянському коледжі визначили переможців із швидкісної збірки комп’ютера

23 січня у Смілянському коледжі харчових технологій провели конкурс «Майстер – золоті руки» по швидкісній збірці комп’ютера. Активну участь взяли студенти відділення автоматизації і комп′ютерних технологій, які продемонстрували свою вправність та знання.


В Ірпіні затримали чоловіка, якого розшукує поліція Сміли

Працівники Ірпінського відділу поліції Київщини цими вихідними вилучили у двох чоловіків з кримінальним минулим гранати, набої та наркотики. На місці правоохоронці з’ясували, що він – 38-річний уродженець Черкаської області, який знаходиться в розшуку поліцією міста Сміла.


Смілянським колегіантам влаштували зустріч із захисником, бійцем АТО

Із метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників 22 січня у школі №3-колегіумі для школярів 5-Б та 6-Б класів була організована зустріч з учасником АТО Сергієм Івановичем Маньком.


За тиждень сміляни 285 раз викликали швидку допомогу

За тиждень населення Сміли поповнилося 7 новонародженими, у тому числі одна двійня. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. З 15 до 22 січня у пологовому відділенні міської лікарні народилося 3 дівчаток та 4 хлопчиків.


Кам’янські лісівники допомогли залізничникам розчищати колії повалених дерев

Зимова негода накоїла величезної шкоди в області, наслідки якої ліквідовують й донині. Чимало автошляхів опинилися в сніговій облозі. Та й навіть залізничні сполучення зазнали наслідків зимової стихії.