Як смілянську молодь вчать уникати соціально-негативних явищ

16 листопада учасники Клубу «Крок до успіху» мали можливість долучитися до інтерактивної профілактично – розвиваючої гри «Від знання до безпеки». Зазначена гра сприяла попередженню соціально-негативних явищ (ВІЛ/СНІД, туберкульоз, хвороби, що передаються статевим шляхом, наркозалежність та її ускладнення, тощо) серед підлітків


Депутати Смілянської міської ради 16 листопада створили оперативний штаб (Відео)

16  листопада депутати створили оперативний штаб. На ньому обговорили конкретні кроки забезпечення смілян теплом та визначили план дій.


18 листопада відбудуться заключні ігри першого відкритого чемпіонату Сміли з міні-футболу

Підходить до завершення перший відкритий чемпіонат міста з міні-футболу. Слід зазначити, що це новий спортивний турнір, започаткований фізкультурно-спортивним клубом “Локомотив” та Федерацією футболу Сміли та підтриманий виконавчим комітетом Смілянської міської ради і управлінням освіти, молоді та спорту. Організатори зазначили, що досі зберігається турнірна інтрига щодо визначення команди-чемпіона та призерів.


Для маленьких пацієнтів Смілянської міської лікарні відкрили ігровий майданчик

Волонтерський проект “Лікарняні клоуни”, який започаткували смілянські гімназисти у межах Всеукраїнського освітнього проекту “Відкривай Україну” завершився отриманням ґранту Британської ради на облаштування ігрового майданчика для пацієнтів дитячого відділення міської лікарні.


Фахівці центру соціальних служб нагадали смілянам про захист дітей від експлуатації і насильства

Напередодні відзначення Європейського дня захисту дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства, спеціалісти Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спілкувалися з жителями міста.


У Смілі на ходу загорілася вантажівка

Сьогодні близько 5 ранку на вулиці Героїв Холодноярців загорілася ванжатівка. Залишки речей, калюжі води та знищена вогнем кабіна – це те, що зараз нагадує про вранішню пригоду.


18 листопада «вікно» на черкаському мосту можливо відкриють із затримкою

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 будівельники підрядної організації завтра, 18 листопада, продовжать заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді.


Вчитель зі Сміли отримав почесне звання «Заслужений донор України»

Вчитель трудового навчання школи №7 Сергій Володимирович Щербак нещодавно отримав почесне звання «Заслужений донор України». Він здав більше 20 літрів своєї крові для інших людей, які вкрай потребували цього. Сергій Володимирович врятував життя багатьом хворим. Заслуженого донора щиро привітали в шкільному колективі. Відповідне посвідчення вручила директор школи №7 Лариса Іванівна Ярошик, інформують у навчальному закладі.


Смілянська бібліотека для дітей стала учасником літературно-ігрового практикуму

Нещодавно на електронну адресу книгозбірні для дітей надійшов лист від “Фундації Дарини Жолдак” з пропозицією взяти участь в літературно-ігровому практикумі «Як приборкати Книжкозавра». Цей літературно-ігровий Практикум був створений для проведення групових занять з дітьми у бібліотеках.


Для учасників АТО зі Сміли підготували заходи із соціальної та професійної адаптації

Смілянське управління праці та соціального захисту населення нагадує про здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції.