Смілянська молодь вшанувала земляків-героїв, учасників АТО

19 листопада, напередодні дня Гідності і Свободи, учні Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відвідали могили загиблих Героїв, випускників закладу, учасників антитерористичної операції – Горбенка Андрія Степановича та Чубатенка Руслана Валерійовича.


Наступного тижня на Черкащині ще буде тепло

Антициклон, який останні 3 доби зумовив сонячну та суху погоду поступово втрачає свої сили, а на зміну йому із заходу до нашого регіону надходять атмосферні фронти.  Про це інформують у Черкаському обласному гідрометцентрі.


Правоохоронці нагадують жителям Черкащини, як не потрапити на гачок шахраям

Шахраї діють віртуозно та напористо. Підтвердженням тому є постраждалі, а нанесений аферистами збиток не рідко обчислюється тисячами, десятками, а для когось і сотнями тисяч гривень.


Смілянські вчителі обговорили реалізацію проекту «Вчимося жити разом»

На базі  НВК «Загальноосвітня школа І ступеня – загальноосвітня школа І ступеня ім. В.Т. Сенатора» відбулася нарада вчителів предмета «Основи здоров’я» щодо проведення он-лайн опитування у закладах загальної середньої освіти у межах реалізації проекту «Вчимося жити разом»


На Черкащині нова хвиля звернень шахраїв від імені керівництва фіскальної служби до бізнесу

Це відбувається як на Черкащині, так і загалом в Україні За повідомленнями платників вимагателі поводяться вкрай зухвало, напористі і переконливі, інформують у Головному управлінні ДФС у Черкаській області.