Ситуація з теплом у дитячих садках Сміли (Відео)

Станом на 15 листопада у Смілі питання з подачею тепла не вирішене. І якщо у школах вимушені канікули та дистанційне навчання, то у дитсадках ситуація інша. Так, наприклад, у дошкільному навчальному закладі №2 “Берізка” тепла досі немає. Втім, дитсадок працює.


Тиждень української писемності та мови у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів

Сьогодні у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів завершився тиждень української писемності та  мови, який тривав з 9 до 15 листопада. Його провели під девізом «Мова – духовне багатство народу»  В.Сухомлинський.


Презентація книги смілянки Надії Матюшенко-Гребенюк (Відео)

Автор багатьох збірок, смілянка Надія Матюшенко-Гребенюк представила на загал ще одне видання – книгу “Тарасовими шляхами. Світлини мого життя”. Презентувала її до Дня української писемності та мови та з нагоди свого ювілею у Черкаській універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка.


На Черкащині найближчі дві доби очікується малохмарна погода без опадів

На погоду Черкащини впливає антициклон із заходу, який утворився у прохолодному повітрі. Тому в найближчі дві доби утримається малохмарна без опадів погода. У нічні години, внаслідок радіаційного вихолоджування земної поверхні, можливе зниження температури повітря до 1-6º морозу.


LIV сесія Смілянської міської ради (Відео)

14 листопада відбулося 54 перше пленарне засідання Смілянської міської ради. На порядок денний сесії було винесено 97 питань.


Названо імена кращих математиків Сміли серед учнівської молоді

12 листопада відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з математики, в якій взяли участь 77 учнів. Найкращу результативність має команда навчально-виховного комплексу «Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Лідер», яка виборола 6 призових місць; п’ять – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7; 3 – гімназії ім. В.Т.Сенатора, 2 – загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1; по одному – […]


У Смілянському районі зупинили авто, в якому перевозили спиртову суміш невідомого походження

В мікроавтобусі, який був зупинений працівниками сектору реагування патрульної поліції в одному із сіл Смілянського району, було виявлено 40 пляшок з рідиною, схожою на алкоголь, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.


Анонс газети «СМІЛА» від 15 листопада

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 15 листопада. У номері читайте: Вітання з професійним святом працівників радіо, телебачення та зв’язку та з нагоди Дня студента. Коротко про головні події тижня: «гарячі» дискусії на площі у Смілі, подача тепла залишається найактуальнішою темою, із сесії міської ради.


Європейський підхід: у Смілі, Черкасах та Умані працюють консалтингові центри

У рамках модернізації послуг служби зайнятості та орієнтації на європейський рівень у Черкаському, Уманському міських та Смілянському міськрайонному центрах зайнятості працюють консалтингові центри з безкоштовної підтримки підприємців початківців. Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на  обласну службу зайнятості.


Смілян закликають бути пильними та радять як не потрапити “на гачок” Інтернет-шахраїв

Аби виявити та запобігти правопорушенням, пов’язаним із шахрайствами з використанням електронно-обчислювальної техніки, по всій території держави проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Трикстер». Основною метою цього відпрацювання є виявлення шахраїв, які здійснюють свою злочинну діяльність саме у мережі Інтернет. Заходи проводитимуться до кінця листопада на території усієї країни