Анонс газети “Сміла” від 8 листопада

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 8 листопада. У номері читайте: Вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва та до Дня української писемності та мови. Актуально про теплопостачання: у будинках – холодно, в кабінетах – «гаряче». «Комунальник» розпочав акцію протесту


Смілянському університету дорослих людей 50+ виповнився рік (Відео)

Університету дорослого віку 50+ виповнився рік з часу його заснування у Смілі. З нагоди свята його учасники підготували виставку робіт своїх «студентів», а також запросили гостей у актову залу Шевченківської дирекції залізничних перевезень.


У Черкаській області за порушення правил полювання до відповідальності притягнуто 9 осіб

4 листопада відкрито полювання на копитних тварин та хутрових звірів. Держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області за участі громадських інспекторів з охорони довкілля проведені рейдові перевірки по виявленню та упередженню фактів незаконного полювання та браконьєрства на території області.


На період вимушених канікул смілянські гімназисти вчаться вдома

На період вимушених канікул вправи для самостійного виконання у гімназії оприлюднюють на офіційному сайті навчального закладу, у мережі Facebook та у телефонному режимі. Відповідно до розкладу уроків вказують детально, які  треба виконати вправи, опрацювати теми, прочитати сторінки і твори.


Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА про зарибнення

Обласна програма з розвитку рибного господарства набирає обертів. Нині триває зарибнення Кременчуцького водосховища. Стартувала осіння кампанія із Чорнобаївського району. На черзі – Золотоніський і Черкаський. Загалом у Дніпро випустять понад 74 тонни товстолобика – «санітарів» водойм.


Ситуацію щодо “Комунальника” прокоментували С. Рудик та С. Ананко (Відео)

Учора на акції протесту біля Будинку рад озвучили свої позиції Сергій Рудик та Сергій Ананко.


У Смілі триває робота щодо профілактики конфліктів та правопорушень серед учнівської молоді

Фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжують проводити роботу серед школярів. Тематичні заходи влаштовують, зокрема, за Програмою профілактики конфліктів та правопорушень серед учнівської молоді «Будуємо майбутнє разом».


З нового року дороги місцевого значення змінять свого балансоутримувача

З 1 січня 2018 року облдержадміністрація отримає повноваження з управління дорогами загального користування місцевого значення. Це – майже 71 % або 4 372 кілометри від протяжності автошляхів, які проходять територією області. Про це під час координаційної наради повідомив начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового комплексу облдержадміністрації Сергій Чубань.


Смілянську молодь та дітей запрошують до участі у Міжнародному конкурсі «Перлина Fest»

Смілянську молодь та дітей запрошують взяти участь у ІІІ Міжнародному Конкурсі-фестивалі дитячо-юнацької творчості «Перлина Fest». Конкурс відбувається під девізом: «Творчість заради майбутнього!» та має на меті показати усю культурну різноманітність України, увібравши самобутність традицій, що передаються від покоління до покоління протягом нашої історії. Його особливістю стало те, що звичаї своєї місцевості продемонстрували молоді українці, а […]


Акція протесту працівників “Комунальника” (Відео)

Працівники “Комунальника” 6 листопада розпочали у центрі міста акцію протесту і оголосили свої вимоги.