Смілянська поліція запрошує на службу

У Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області відсьогодні, 16 листопада, оголошено конкурс на заміщення вакантних посад дільничних офіцерів поліції області. Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 18 років, вільне володіння українською мовою, вища освіта бакалаврського рівня.


Питання Смілянської медико-санітарної частини розглядатимуть на державному рівні

Міністерство охорони здоров’я України та Кабмін допомагатимуть з вирішенням ситуації зі Смілянською медико-санітарною частиною №14. На рівні області напрацювали два варіанти врегулювання ситуації з медсанчастиною. Найоптимальніший – створення на її базі Національного центру реабілітації інвалідів – учасників АТО, інформує прес-служба Черкасьої ОДА.


Синоптики про пізню осінь на Черкащині

Після похмурої погоди класичної пізньої осені вчора, хоч і не надовго, через хмари проглядало сонечко. Вночі через відсутність суцільної хмарності відбувалось радіаційне вихолоджування земної поверхні, температура знижувалась до «мінусових» показників: у повітрі – до 1-4° морозу, на ґрунті – до 3-6° морозу, на висоті 2 см над поверхнею ґрунту – до 5-8° морозу, інформує Черкаський […]


Жителям Смілянського району надали роз’яснення щодо пенсійного законодавства

15 листопада було проведено виїзний прийом мешканців с. Плескачівка Смілянського району, під час якого заступник начальника Смілянського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Черкаської області Олена Константюк надала роз’яснення що стосуються пенсійного законодавства.


65 тисяч мешканців Черкащини вже отримали невикористані суми субсидій

З початку 2017 року до органів соціального захисту населення області надійшло 347,9 тисяч заяв про отримання житлової субсидії. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА з посиланням на Департамент соціального захисту населення.


Бабуся-опікун 13-річної школярки зі Сміли просить допомогти дитині

Смілянці Каріні Сігуновій тільки-но виповнилося 13 років, але випробування, яке підготувало їй життя занадто тяжка ноша для маленької дівчинки. Каріна є дитиною з числа позбавлених батьківського піклування, перебуває під опікою у своєї бабусі Розгулової Надії Василівни, яка сама виховує дівчинку і сподіватися доводиться тільки на допомогу небайдужих людей.


Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення та зв’язку ! Вагомою суспільно необхідною є творча праця теле- та радіожурналістів, а також тих, хто працює разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром. Вірю, що й надалі працівники радіо, телебачення та зв’язку докладатимуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного інформування наших громадян про […]


Поради лікаря зі Сміли як допомогти курцям позбутися пагубної звички

16 листопада відзначають Міжнародний день відмови від куріння. Цю традицію започаткувало Американське онкологічне товариство ще в 1977 році, оцінивши згубний вплив куріння на організм людини та здатність регулярного куріння провокувати розвиток раку.


Смілянським учням провели тиждень професії «Штукатур»

З 6 по 11 листопада 2017 року в межах місячника будівельних професій у територіально відокремленому спеціалізованому відділенні Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів провели Тиждень професії «Штукатур».


Смілянські бібліотекарі запросили школярів на літературно-музичне свято «Барви рідного слова»

У смілянській центральній бібліотеці для дітей провели літературно-музичне свято: «Барви рідного слова», приурочене Дню української писемності та мови. Любити, шанувати і плекати рідну мову — святий обов’язок кожного українця. А надто сьогодні, в такі неспокійні часи для нашої держави.