Смілянська молодь дізналася про «хитрощі» рекламістів та секрети успішної презентації

30 жовтня у Смілянському промислово-економічному коледжі ЧДТУ відбулося відкрите заняття на тему: «Реклама – основа системи маркетингових комунікацій», присвячене Дню реклами. Викладач Лісова Л.В. окреслила основні функції реклами, вимоги до неї та принципи формування рекламного повідомлення.


Смілянські школярі побували в університеті

Доброю традицією для гуртка  «Цікава математика», керівником якої є учитель математики  Н.М. Коломиза, стало відвідування занять  з навчальних предметів у навчально-науковому інституті інформаційних технологій  Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.Цьогоріч  до членів гуртка приєдналися й учні ІІ-Б курсу разом зі своїм класним керівником, теж учителем математики,  Л.Г. Ковтун.


Семінар-практикум викладачів природничо-математичних дисциплін

26 жовтня на базі ДНЗ «Черкаське вище професійне училище будівельних технологій» пройшов семінар-практикум викладачів природничо-математичних дисциплін професійно-технічних навчальних закладів області«Ефективне використання різних засобів навчання», який відвідала викладач Іванова Т. М.


У смілянському Будинку рад обговорили як протидіяти насильству над дітьми

У малій залі Будинку рад під головуванням заступника міського голови Людмили Осейко відбулося засідання комісії з питань координації дій щодо попередження насильства в сім’ї та жорстокого поводження з дітьми. На засіданні комісії розглянуто справу однієї із смілянських сімей, яка перебуває на обліку в Банку даних  сімей, де вчинено або існує загроза вчинення насильства в сім’ї, […]


Бюджет Сміли поповнюється

Протягом 2017 року юридичним відділом виконавчого комітету Смілянської міської ради була проведена робота щодо стягнення заборгованості за несплату орендної плати/податку за користування земельними ділянками комунальної власності. За результатами проведення претензійної роботи ГО «Відділення Адвентистського Агентства допомоги та розвитку Євро-Азіатського дивізіону «Адвентистське агентство допомоги та розвитку в Україні» відшкодовано міській раді борг по несплаченій орендній платі за […]


На депутатських слуханнях обговорили питання, що стосуються подачі тепла у Смілі (Відео)

У малій залі Будинку рад відбулися депутатські слухання, на яких обговорили питання подачі тепла.


Смілянським школярам розповіли про травматизм на залізничних коліях

Цікаву виховну годину провели нещодавно у школі №7 для учнів 6-8-х класів. Перед ними виступив представник ПАТ «Укрзалізниця» Андрій Ярмак. Він розповів школярам про те, як уникнути травматизму на залізничних коліях. Після зустрічі учні щиро подякували пану Андрію за змістовну й трішки сувору, але справедливу й повчальну виховну годину про безпеку на залізниці. Прес-центр школи […]


Сміляни організували делегаціям Черкащини екскурсію до Тернівської школи-музею

Екскурсію до школи-музею, що у селі Тернівка, організувала міська рада ветеранів війни та праці делегаціям з Ватутіного, Маньківсього та Драбівського районів, які приїхали, щоб відзначити разом зі смілянами 30-річчя ветеранської організації. Ті, хто вперше потрапив у навчальний заклад, могли побачити, на скільки колосальну роботу тут провели, аби він не був схожим на звичайний.


До уваги смілян! Прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

2 листопада згідно графіку прийому смілян, з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Анонс газети «СМІЛА» від 1 листопада

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 1 листопада. У номері читайте: Вітання з нагоди професійних свят залізничникам і працівникам соціальної сфери. Тепло і дороги – осінні проблеми Cміли. Чому у місті оголошено надзвичайну ситуацію? Графік прийому смілян секретарем міської ради та заступниками міського голови у листопаді.