Зустріч секретаря міської ради з громадськістю (Відео)

13 листопада у сесійній залі Будинку рад секретар міської ради Віктор Федоренко із заступниками та керуючим справами провели зустріч з громадськістю міста. На зустрічі були присутніми представники виконавчого комітету, депутатського корпусу, громадські організації міста та інші небайдужі жителі міста.


У Черкаській області в перелік земельних ділянок державної власності внесли більше 500 гектарів землі

За тиждень, із 3 до 10 листопада, головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 42 ділянки. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 719,82 гектара.


Синоптики: на Черкащині невдовзі знову буде аномально тепла погода

Початок листопада видався достатньо теплим та спокійним в погодному відношенні. Температурний фон 5-6º, що на 2-4º вище норми на цей час. З початку місяця випала достатня кількість опадів. Така погода сприяла поступовому розвитку посіяних озимих сільгоспкультур та сприяла економії паливно-мастильних матеріалів, про це повідомив начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.


Студентка зі Сміли отримуватиме стипендію Президента України

Загалом у списку студентів закладів вищої освіти, яким призначено академічну стипендію Президента України у цьому навчальному році, 129 осіб. У Черкаській області таких стипендіатів визначено троє. У їх числі Юлія Писаренко, студентка Смілянського коледжу харчових технологій, яка навчається у групі ВХК 14. Згідно наказу Міністерства освіти і науки України №1423 від 25 жовтня 2017 року студенти отримуватимуть […]


Турнірна таблиця першого відкритого чемпіонату Сміли з міні-футболу

Підходить до завершення перший відкритий чемпіонат міста з міні-футболу. Слід зазначити, що зберігається турнірна інтрига щодо визначення команди чемпіона та призерів.


Смілянським школярам розповіли про визволення України від загарбників

У комунальному закладі «Смілянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Черкаської обласної ради» провела захід спільно із громадською організацією «Пошук. Сміла» та краєзнавчим музеєм, приурочений річниці звільнення України від німецько-фашистських загарбників.


Смілянські студенти запрошують долучитися до «Всеукраїнської хвилі доброти»

13 листопада – Міжнародний день доброти. Студенти Смілянського промислово-економічного коледжу запрошують смілян долучитися до патріотичної ініціативи Міністерства освіти та науки України «Всеукраїнська хвиля доброти».


Ярмарки вакансій у Смілі

Роботу знаходить той, хто її шукає і має наполегливе бажання працювати. В свою чергу,  роботодавцям підібрати висококваліфіковані, надійні кадри, безперечно, справа не з легких і не одного дня. Тож на організацію зустрічі двох основних клієнтів – безробітного та роботодавця – спрямовує свою діяльність Смілянський центр зайнятості, який проводить ярмарки вакансій.


Сміляни зібралися на спільну молитву за дітей-сиріт

У другу неділю листопада українці моляться про люблячу сім’ю для кожної дитини-сироти. Таким чином нагадують про важливість того, щоб кожна дитина-сирота потрапила в сім’ю, відчувала себе люблячою та цінною, інформує сайт Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Смілянські податківці нагадали, як фермерським господарствам сплачувати єдиний соціальний внесок

Смілянські податківці проводять роз’яснювальну роботу для підприємців та населення на актуальні теми. Зокрема, на часі питання сплати єдиного соціального внеску фермерськими господарствами. Відповідно до частини першої ст. 3 Закону України від 19 червня 2003 року № 973- IV «Про фермерське господарство» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 973) членами фермерського господарства можуть бути […]