Смілянський суд ухвалив довгоочікуване рішення (Відео)

23 листопада Смілянський суд ухвалив рішення, яка стосувалася позову щодо адміністративних правопорушень.


Бібліотекарі запросили смілянських школярів на годину історичної пам’яті, присвячену Голодомору

Година історичної пам’яті «З болем у серці, назад – у минуле». Щорічно в четверту суботу листопада український народ вшановує пам’ять жертв Голодомору та політичних репресій. Напередодні цього дня гімназисти, учні 7-а кл. (класний керівник Калюжна В.М.) завітали до дитячої книгозбірні на годину історичної пам’яті


У школах Смілянщини педагоги говорили про «Культуру бажань» та самопізнання

У Ротмистрівській та Березняківській школах 15 та 22 листопада відбувся науково-методичний семінар «Культура бажань». Його у навчальних закладах згідно з планом дослідно-експериментальної роботи «Реалізація педагогічної системи самопізнання і особистісно-професійного самовдосконалення в педагогічній практиці» провела доктор педагогічних наук


Результати ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії

18 – 19 листопада на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №3 – колегіум» проведено ІІ етап Всеукраїнських предметних олімпіад, у їх числі олімпіада з географії. Про це інформують в управлінні освіти, молоді та спорту. За результатами найвищий рівень знань показали:


Взято під варту водія автомобіля, з вини якого в ДТП загинула семимісячна дитина

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що мала місце 18 листопада цього року на трасі Київ – Знам’янка в селі Валява Городищенського району


Завтра вулицями Сміли пройде хода пам’яті

До Дня пам’яті жертв Голодомору у Смілі відбудеться хода та вшанування жертв геноциду. Про це інформує на сторінці у Facebook Михайло Шевчук. Смілян запрошують долучитися до ходи, яка відбудеться 25 листопада о 15 годині і розпочнеться від майдану Слави.


Смілянським школярам нагадали про події під час Голодомору

З метою належного відзначення Дня пам’яті жертв Голодомору у школі №7 семикласникам провели класну годину-реквієм “Голодомор 1932-1933 років”. Класний керівник та учні перегорнули сторінки історії тих часів.


Бібліотекарі запросили другокласників на заняття в ігровому-практикумі «Як приборкати Книжкозавра»

Центральна дитяча бібліотека продовжує заняття в ігровому-практикумі «Як приборкати Книжкозавра». В ІІ-етапі конкурсу участь взяли учні 2 класу гімназії ім. В.Т. Сенатора (кл. керівник В.Л. Богуславська).


У Смілі затримали «на гарячому» злодія, який обікрав будинок (Фото, відео)

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від 55-річного місцевого жителя про те, що в його будинок проникла невідома особа та намагається вчинити крадіжку. Він додав, що зловмисник потрапив в середину, пошкодивши декілька вікон в приміщенні. Коли він його побачив, то на ньому був його одяг та взуття.


Заходи до Дня вшанування пам’яті жертв Голодомору та політичних репресій у Смілі

25 листопада в Україні вшановують пам’ять жертв Голодомору та політичних репресій. У Смілі цього дня відбудуться заходи: 10:00 – вшанування пам’яті жертв вчиненого комуно-тоталітарним режимом геноциду Українського народу (міська центральна бібліотека ім. О. Журливої).