У спеціалізованій бібліотеці-філії для дітей імені Тараса Шевченка відбулася година пам’яті (Відео)

У спеціалізованій бібліотеці-філії для дітей імені Тараса Шевченка до Дня вшанування жертв Голодоморів відбулася година пам’яті. У читальній залі зібралися люди різних поколінь – учні 8-го класу школи №10 та гості – учасники університету третього віку.


Смілянським першокласникам влаштували вечірку у піжамах та піратських костюмах

Життя першокласників у школі №3-колегіумі – це не лише навчання, а й ігри та розваги. Насичене цікавинками навчання стає захоплюючим процесом. Нещодавно учні 1-Б та 1-В класу влаштували справжню “вечірку”. У дівчаток це була “піжамна вечірка”, а у хлопчиків – “піратська”. Та задоволення отримали всі, інформує прес-центр школи №3-колегіуму.


У Смілі відбулися фінальні змагання з настільного тенісу серед юнаків та дівчат

На базі Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів 24 листопада відбулися фінальні змагання з настільного тенісу серед юнаків та дівчат за програмою навчально-виховних заходів учнів професійно-технічних закладів Черкаської області.


Смілянські бібліотекарі запросили школярів дізнатися більше про історію комп’ютера

24 листопада відзначається Всесвітній день інформації, який проводиться за ініціативою Міжнародної академії інформатизації (МАІ). У ХХІ столітті головним джерелом інформації  є книга і комп’ютер. В наш час для багатьох людей, особливо для дітей, комп’ютер став улюбленим захопленням, яке часто їм заміняє живе спілкування з друзями та однолітками.


До уваги смілян! Прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Осейко

Згідно графіку 29 листопада з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Семенівна Осейко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00, але не пізніше ніж за 30 хвилин до початку прийому (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на […]


29 листопада на Черкащині очікується місцями ожеледиця

У Черкаському обласному центрі гідрометеорології передають штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище на Черкащині. «Вночі та вранці 29 листопада в Черкасах та місцями по області ожеледь, на дорогах ожеледиця», йдеться у повідомленні.


У Смілі затримали серійного крадія автомобільних акумуляторів

Співробітники кримінальної поліції встановили та затримали зловмисника, який скоїв серію крадіжок акумуляторів з автомобілів в місті Сміла. Поліцейські володіють інформацією про причетність затриманого до понад десяти аналогічних крадіжок. Його затримано в порядку статті 208 КПК України


Сьогодні «вечірнє» вікно через черкаський міст відкриється із затримкою на 1 годину

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 будівельники підрядної організації сьогодні, 28 листопада, продовжать заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді.


Скільки коштуватиме проїзд у новому столичному експресі Черкаси – Київ?

З 10 грудня у Київ з Черкас та Сміли можна буде добратися новим швидкісним поїздом «Столичний експрес» №781/782. Окрім кінцевих пунктів – Черкас та Києва поїзд зупинятиметься лише на станції імені Тараса Шевченка.


Фахівці смілянського центру соціальних служб пройшли навчання від проекту RESPECT

До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, який у світі відзначають 1 грудня, спеціалісти смілянського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді пройшли навчання у рамках проекту RESPECT