31 жовтня комісія перевірила котельні у мікрорайоні машинобудівного заводу (Відео)

Перевірка котелень у Смілі триває. Комісія виявила, що ще на одній котельні відсутні плати.


Засідання смілянської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

30 жовтня, під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Основне питання, яке розглянула комісія стосувалося  виникнення  надзвичайної  ситуації внаслідок припинення теплопостачання споживачам, за температури зовнішнього повітря від 00С до +80С в опалювальний період, через пошкодження котелень.


Штормовий циклон відходить з Черкащини

За інформацією Черкаського обласного гідрометентру, завтра із відходженням штормового циклону далі на схід, вітер на Черкащині почне стихати і змінювати свій напрямок на південно-західний. Суттєвих опадів не очікується. Нічна температура повітря при проясненнях може знизитися до 0-2º морозу, денна температура буде в межах +4+6º. До уваги водії та пішоходів! З наближенням температури до 0º в […]


Підсумки чотирьох турів Першого відкритого чемпіонату Сміли з міні-футболу

Розпочавшись 7 жовтня наближається до свого екватору перший відкритий чемпіонат міста з міні-футболу. Організовані за ініціативи федерації футболу міста, при підтримці відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Смілянської міської ради, Фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив», ці змагання підтверджують зростаючу популярність футболу такого формату серед смілян.


Смілянський лікар рекомендує: не займайтесь самолікуванням кору

Кір належить до найпоширеніших хвороб світу. Періодичність підвищення захворюваності спостерігається кожні 5-7 років. Єдиним надійним засобом запобігання захворювання є вакцинопрофілактика, зазначає лікар кабінету формування здорового способу життя поліклініки для дорослих Раїса Маркова. Останнім часом імунопрепарати проти кору, епідемічного паротиту, краснухи об єднані в одну комбіноиану вакцину КПК. Згідно календаря профілактичних щеплень імунізація даною вакциною проводиться […]


Злодій обікрав будинок у Кам’янці, а крадене збув у Смілі

Зірвавши навісний замок з дверей, крадій проник до будинку та викрав звідти планшет. Підозрюваного правоохоронці відшукали та доставили до відділення поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.


Розпочалося навчання батьків із патронатних сімей

Патронатні сім’ї – звична практика для багатьох розвинутих країн. Як альтернатива дитячим будинкам і допомога біологічним батькам. Адже до інтернатів діти потрапляють не завжди тоді, коли батьки «геть погані». Є різні ситуації та життєві колізії, з яких далеко не всі вміють вийти з гідністю і без втрат. Гірше за все, коли цією втратою стає дитина.


Смілянські правоохоронці затримали 18-річного юнака, який обікрав гараж

Зловмисник викрав туристичний стіл та акумулятор, які в подальшому збув на металобрухт. Правоохоронці відшукали крадія та доставили до відділу поліції. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області.


Смілянські студенти вчилися мистецтву орігамі

Під гаслом «Рік Японії в Україні» у Смілянському коледжі харчових технологій проводиться ряд заходів. Викладач Марина Станіславівна Юр’єва, керівник факультету молодої панянки, організувала відкрите заняття на тему: «Японське мистецтво в наших руках».


До уваги смілян! Прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Риджаніч

Згідно з графіком прийому смілян 1 листопада, з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Васильович Риджаніч. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00, але не пізніше ніж за 30 хвилин до початку прийому (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону […]