На Смілянщині затримали групу наркоторговців

До працівників Управління протидії наркозлочинності Головного Управління Національної поліції в Черкаській області надійшла оперативна інформація, що на території Сміли та Смілянського району місцевий житель організував виготовлення та збут небезпечної психотропної речовини – амфетамін. За перевіреною інформацією організатор сформував стійку схему збуту наркотику.


До смілянських ветеранів – з вітаннями та подарунками

Голова міської ветеранської організації Микола Якушенко та його заступник Віктор Іншаков завітали на гостини до однієї із найстарших жительок Сміли – 98-річної Тамари Гаєнко. Візит влаштували з нагоди двох свят, які цьогоріч збіглися у часі – Дня визволення України від загарбників та 30-річчя з часу створення ветеранської організації Сміли.


В одній зі шкіл Сміли розмалювали стіну на знак підтримки інклюзивної освіти

Минулого тижня у Смілу завітали волонтери зі Львова. За підтримки ГО «Спілка батьків дітей-інвалідів» та ініціативи Анни Лихвар, спільно з міським Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, на одній із стін школи №10  намалювали картину на підтримку інклюзивної освіти. У нинішньому навчальному році ця освіта активно впроваджується на рівні шкіл. До художньої роботи долучилися учні школи, […]


Ліквідація наслідків умовної аварії на станції Сміла (фото, відео)

Відповідно до плану основних заходів цивільного захисту на 2017 рік з 31 жовтня по 3 листопада на території Черкаської області проводяться командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Черкаської області. 1 листопада такі навчання провели на станції Сміла. Учасники відпрацювали ввідну «Ліквідація наслідків аварійної ситуації на станції Сміла».


Смілянська малеча побувала на екскурсії у пожежно-рятувальній частині

Нещодавно учні 1-Б класу школи №3-колегіуму здійснили незабутню подорож до пожежної частини рідного міста. Блиск в очах дітей, щира цікавість, море запитань, шквал емоцій залишила по собі ця екскурсія. Адже проводив її тато учня 1-Б класу Володимир Зіменков.


Нагорода знайшла свого героя: смілянці вручили Кубок переможця

Щороку у Смілі напочатку осені у 15 номінаціях відзначають кращих спортсменів, які досягли високих результатів на обласній, всеукраїнській та міжнародній спортивних аренах за підсумками 2016 року. Смілянських спортсменів та їх тренерів відзначають за заслуги на урочистій церемонії нагородження “Герої спортивного року”. Втім, якщо через певні причини переможці не змогли особисто прибути за своєю відзнакою, нагороди пізніше, […]


Комісія та поліція виїхали за дзвінком від місцевих жителів Сміли на котельню №13 (Відео)

У Смілі жителі одного із будинків запідозрили, що з котельні вивозять обладнання та повідомили поліцію. За дзвінком перевірити цю інформацію виїхали поліція та комісія.


У підготовці до сесії Смілянської міської ради

31 жовтня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства та розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, торговельного і побутового обслуговування, виробництва товарів народного споживання.


Комісія продовжує перевіряти котельні у Смілі (Відео)

Перевірка котелень Сміли триває. 1 листопада тимчасова комісія, створена рішенням виконавчого комітету, перевірила котельні у мікрорайоні “Цукровий” та по вулиці Соборній, 125.


На Черкащині СБУ провела антитерористичні навчання на об’єкті державного значення

Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Черкаській області провела планове тактико-спеціальне навчання на об’єкті Черкаської міської теплоелектроцентралі. У тренуваннях взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України та Черкаської міської влади.