Смілянські колегіанти зустрілися із учасником Майдану (Відео)

21 листопада, у День Гідності та Свободи України, учні 9-х та 10-х класів школи №3-колегіуму зустрілися із волонтером, учасником Революції Гідності, Віктором Овчаренком. Гість розповів про події на Майдані, відзначив роль молодого покоління у розбудові української держави.


Завтра рух автомобілів на черкаському мосту можливо розпочнеться на годину пізніше

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 будівельники підрядної організації завтра, 23 листопада, продовжать заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді, інформує прес-служба САД у Черкаській області.


Віче на смілянському Майдані

Надвечір 21 листопада у День Гідності та Свободи на смілянському Майдані відбулося віче. Тут зібралися активісти та інші небайдужі сміляни, які в часи Революції Гідності стояли за нашу свободу на столичному та смілянському Майданах, вони і нині відстоюють власні переконання, демонструють силу духу та незламну позицію.


У Смілі сталася смертельна ДТП

21 листопада у мікрорайоні радіоприладного заводу сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула одна людина. Як повідомили газеті “Сміла” у Смілянському відділі поліції вчора близько 17 години правоохоронцям надійшло звернення від учасника ДТП. Водій повідомив про те, що збив пішохода.


Смілян запрошують розробити дизайн медалей для Юнацьких Олімпійських ігор

Міжнародний Олімпійський Комітет розпочав конкурс на вибір дизайну медалі для III літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос-Айресі, які пройдуть з 6 по 18 жовтня 2018 році. Тож сміляни мають чудову нагоду залишити свій слід в олімпійській історії і розробити дизайн для призових медалей. 


Смілян запрошують на гурман-вечір «При свічах»

24 листопада о 15-00 центральній міській бібліотеці імені Олени Журливої гурман-вечір «При свічах…». Усіх поціновувачів поетичного слова запрошують завітати на літературний вечір. За інформацією Смілянської міської ЦБС


Підсумки першого відкритого чемпіонату Сміли з міні-футболу (Відео)

З 7 жовтня до 18 листопада у Смілі на спортивному майданчику фізкультурно-спортивного клубу “Локомотив” проводився Перший відкритий Чемпіонат з міні-футболу. У змаганнях взяли участь 9 команд: 7 із Сміли, 2 із Смілянського району. Переможці змагань – команда «Патріот» м. Сміла, ІІ місце у команди ФК «Балаклея» с. Балаклея, ІІІ місце – «Колос» с. Березняки.


Вчитель Смілянської гімназії стала учасницею Міжнародного форуму-практикуму

18 листопада в Києві відбувся ІІІ Міжнародний освітній форум-практикум, в якому взяла участь вчитель Смілянської гімназії ім. В.Т.Сенатора Наталія Миколаївна Власик. Про це газеті “Сміла” повідомили у прес-центрі гімназії. Організатори та натхненники форуму – Олена Дворицька та Олена Дубас-Хорнюк.


Учні школи-інтернату відвідали єдиний на Черкащині Музей поліції та поспілкувалися з правоохоронцями

Учні 9-х та 8 класів Смілянськоїспеціальної загальноосвітньої школи-інтернату зустрілися із капітаном поліції Катериною Олександрівно Кам’янець  – старшим інспектором з ЮП СП на території Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.


Школярі зі Сміли серед кращих знавців Конвенції ООН про права дитини

В області підбили підсумки конкурсу «Подорож по алеї правових знань» та визначили переможців. У результаті фінального етапу учень 9 класу Смілянського НВК № 15, Сергій Тіхоміров, посів ІІ місце, а  Катерина Довга, учениця 9 класу НВК «Лідер» та Ілля Лисенко, учень 9 класу Смілянської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №12 стали дипломантами конкурсу.