“Сміла Енергоінвесту” дали ще півроку опалювати місто (Відео)

“Сміла Енергоінвесту” дали ще півроку опалювати місто. Про це говорили на засіданні виконкому 3 листопада.


Працівники центру соціальних служб організували тематичну зустріч для юних смілян

Працівники Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжують проводити цікаві тренінги для дітей та молоді. Нещодавно  відбулася тренінгова зустріч спеціалістів ЦСССДМ та вихованців Смілянського дитячого будинку-інтернату.


Сміляни влаштували делегаціям екскурсію у школу-музей в Тернівку (Відео)

Екскурсію до школи-музею, що у селі Тернівка, організувала міська рада ветеранів війни та праці делегаціям з Ватутіного, Маньківки та Драбова, які приїхали, щоб від-значити разом зі смілянами 30-річчя ветеранської організації. Ті, хто вперше потрапив у навчальний заклад, могли побачити, наскільки колосальну роботу тут провели, аби він не був схожим на звичайний.


На Черкащині цього тижня переважатиме тепла погода без опадів

У минулі вихідні на Черкащині спостерігалась ідеально осіння погода, яка дозволила «підтягнути» польові та господарські роботи, сприяла доброму відпочинку. Незважаючи на теплу погоду, низькі хмари підтримували статус найбільш хмарного місяця року, про це повідомив начальник Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань.


Фінал міських змагань на призи клубу “Шкіряний м’яч” (Відео)

На стадіоні “Юність” завершилися змагання на призи клубу «Шкіряний м’яч». Участь у ньому взяли команди 5-7 класів шкіл Сміли.


Підозрюваного у вбивстві смілянина взяли під варту без права внесення застави

Прокуратура Черкаської області домоглася, аби чоловіка, якого підозрюють у вбивстві взяли під варту без права внесення застави. 3 листопада колегія суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Черкаської області задовольнила апеляційну скаргу прокурора і скасувала ухвалу слідчого судді місцевого суду. Згідно ухвали місцевого суду підозрюваному у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115, […]


За незаконну вирубку дерев порушника зобов’язали сплатити майже 50 тисяч гривень

Смілянською місцевою прокуратурою захищено інтереси держави у сфері охорони навколишнього природного середовища. 3 листопада Городищенським районним судом розглянуто та задоволено позов керівника Смілянської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Черкаській області про стягнення із жителя с. Петропавлівка Городищенського району збитків


Відзнаки шевченківським залізничникам від регіональної філії “Одеська залізниця”

З нагоди професійного свята залізничники отримали відзнаки від регіональної філії “Одеська залізниця ПАТ “Укрзалізниця”. Відповідно до наказу про заохочення за вагомий внесок у розвиток галузі, сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята шевченківським залізничникам вручили нагороди.


Шевченківські залізничники відзначили професійне свято

На початку листопада у календарі професійних свят – День залізничника. Відзначити його у дружньому колі в актовій залі Шевченківської дирекції залізничних перевезень зібралися сміляни та колеги із інших станцій, які входять до складу  дирекції. Важливість праці залізничників, які підтримують життя на сталевих магістралях, забезпечують безперебійну роботу, важко переоцінити. Про це у вітальному слові наголосив перший […]


У Смілі завершилися змагання з футболу «Діти за мир»

Кілька років тому у Смілі започаткували всеукраїнський дитячо-юнацький турнір з футболу та футзалу «Діти за мир». Присвятили їх подіям на сході України та встановлення миру. Змагання традиційно проводяться у Смілі на стадіоні «Авангард». Його організатори – міська федерація футболу, підтримку надає відділ молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту та приватний підприємець.