Смілянські податківці роз’яснили особливості оподаткування доходів від оренди нерухомості

Фахівці смілянської об’єднаної податкової інспекції нагадують, що дохід від надання майна в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування) включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку.


Смілянська молодь взяла участь у проекті “Моя допомога воїну АТО”

Напружена ситуація в нашій країні вимагає рішучих дій від дорослих, та не залишає  байдужими  й дитячі серця. Учнівський колектив «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» взяв участь у  проекті  «Моя допомога воїну АТО».  Учні  та майстри виробничого навчання навчального закладу  об’єдналися у потужний фронт і приготували  смачні дива, бійцям, які захищають східні рубежі нашої […]


Сміляни взяли участь у конференції, присвяченій мовному питанню в контексті сучасної доби

Традиційно (вже восьмий раз поспіль), на другий день після відзначення державного Дня писемності, у Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 28 ім. Т.Г. Шевченка, відбулася Всеукраїнська науково-практична учнівська конференція на тему: «Мовне питання в контексті сучасної доби». На захід прибули учні з різних міст.


Засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради (Відео)

9 листопада у малій залі Будинку рад відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На порядку денному було 20 питань та одна заява.


Як смілянським першокласникам прививають любов до знань

Навчатись так, щоб не відчувати, що дитина змушена робити щось, що їй не подобається. Ігри, пісні, проекти, комадні змагання, інсценізації – саме такі види діяльності допомагають найменшим колегіантам відчувати впевненість, безпеку, комфорт на уроках англійської мови.