Зі смілянами спілкувався Михайло Саакашвілі (Відео)

Сьогодні у Смілі побував лідер “Руху нових сил” Михайло Саакашвілі. У центрі міста він спілкувався із смілянами.


Відбулося засідання спортактиву міста

10 листопада у малій залі виконавчого комітету відбулося засідання спортивного активу міста. Основні питання, які розглянули на засіданні спортактиву стосувалися результативності роботи в напрямку розвитку спортивної галузі міста, підсумків проведення щорічного оцінювання учнівської та студентської молоді


Пішов із життя голова ради ветеранів Шевченківського регіону

Сьогодні Сміла попрощалася із головою ради ветеранів Шевченківського регіону Миколою Михайловичем Нікуліним. На 76-му році життя раптово перестало битися серце керівника організації, яка об’єднала більше 6 тисяч ветеранів-залізничників, вірного сина України, Почесного залізничника, дбайливого господаря і сім’янина, наставника та товариша.


У Смілі відбулися обласні змагання з карате

Із 3 до 5 листопада в місті Сміла у спортивному залі ліцею «Лідер» відбувся відкритий Кубок Черкаської області з карате  серед дітей, кадетів та дорослих «КУБОК МОНАРХА».


11 листопада на черкаському мосту можливі затримки у русі автотранспорту

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 будівельники підрядної організації завтра, 11 листопада, продовжать заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді.


Розклад матчів VІ туру змагань Першого відкритого чемпіонату м. Сміла з міні-футболу

На майданчику фізкультурно-спортивного клубу “Локомотив” 11 листопада відбудеться VІ тур змагань Першого відкритого чемпіонату м. Сміла з міні-футболу 2017. Організатори – Федерація футболу Сміли, ФСК “Локомотив”, підтримка – виконавчий комітет Смілянської міської ради та управління освіти, молоді та спорту. Спортивний майданчик розташований за адресою: вул. Північновокзальна 2А, р-н ст. ім. Т. Шевченка. Розклад матчів на 11 листопада:


Смілянський виконком підтримав зміни до бюджету

Виконавчий комітет підтримав зміни до міського бюджету на 2017 рік у частині міжбюджетних трансфертів. Вони стосуються коштів на монетизацію субсидії для населення та субвенції для покриття різниці  тарифах.


У вихідні на Черкащині синоптики прогнозують дощі

До Черкащини наближаються атмосферні фронти північно-західного циклону. У вихідні дні вони зумовлять періодичні дощі, переважно невеликі. Температурний фон залишиться дещо підвищеним відносно кліматичної норми.


Смілянській молоді нагадали правила пожежної безпеки та навчили користуватись вогнегасником

10 листопада у «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» завітала провідний інспектор Смілянського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області  Лисенко Ірина Вікторівна.


«День відкритих дверей» в Смілянській податковій інспекції

Днями двері Смілянської об’єднаної податкової інспекції відкрилися для школярів 9-А на чолі з Онученко Лідією Михайлівною – вчитель економіки та географії НВК «Загальноосвітньої школи I-III ступенів №3-колегіум» Смілянської міської ради Черкаської області. Начальник Смілянської ОДПІ ГУ ДФС у Черкаській області Синьогуб Костянтин Іванович розповів молоді про податкову систему України, роль сплати податків у наповненні казни […]