На Черкащині прогнозують мінливу погоду з періодичними опадами

За попереднім прогнозом синоптиків, до кінця листопада та на початку грудня очікується мінливий характер погоди, чергування прохолодних і помірно-теплих періодів та періодичні опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Температура повітря буде коливатися від 2-6° морозу до +2+6° тепла.


Смілян запрошують на мюзикл рок-оперу «DIVKA» театру Олексія Коломійцева (Відео)

22 листопада у міському Будинку культури вперше до уваги смілян представлять мюзикл рок-оперу «DIVKA» театру Олексія Коломійцева. Початок вистави о 18.00. Організатори запевняють «Ви не зможете сказати: ми вже це бачили, ми вже це чули. На сьогоднішній день це кращий мюзикл України».


Смілянських дітей запросили на аукціон правил безпечної поведінки

Аукціон правил безпечної поведінки! Таку назву має цікава та відповідальна гра, до якої долучилися вихованці прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Сміли. Цікаву зустріч для них влаштували фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Названо переможців першого відкритого чемпіонату Сміли з міні-футболу

18 листопада у Фізкультурно-спортивному клубі «Локомотив» підвели підсумки першого відкритого чемпіонату міста з міні-футболу. Його організатори – фізкультурно-спортивний клуб «Локомотив» та Федерація футболу Сміли, підтримку надав виконавчий комітет Смілянської міської ради та управління освіти, молоді та спорту.


Статистика головного управління ДФС у Черкаській області за 10 місяців цього року

За повідомленням управління обслуговування платників Головного управління державної фіскальної служби у Черкаській області за 10 місяців кількість ново зареєстрованих суб’єктів господарської діяльності регіону склала 7889, у т.ч. 1303 юридичні особи та 6586 фізичних осіб – підприємців. За десять місяців 2016 року зареєструвалося 7175 платників (у т.ч. 5439 ФОП).


Смілянська прокуратура повідомила одному із учасників ДТП про підозру

18 листопада на автодорозі Київ-Знам’янка, поблизу м. Городище, 26-річний житель Дніпропетровської області через порушення Правил дорожнього руху України виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим автомобілем. Внаслідок ДТП загинув чоловік та восьмимісячна дитина.


У Смілянському управлінні ПФУ в Черкаській області роз’яснили аспекти пенсійної реформи

3 жовтня 2017 року Верховна Рада України прийняла в другому читанні та в цілому Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсії», який : удосконалює солідарну систему пенсійного страхування, звільнює її від невластивих видатків;


Зустріч смілянських школярів та учасників Міжнародної акції «Українська політика та ЗМІ очима молоді»

19 листопада в школі №3-колегіумі відбувся «круглий стіл» учнів та представників учасників Міжнародної акції «Українська політика та ЗМІ очима молоді», які приїхали на стажування до народного депутата від нашого округу з Фінляндії, Угорщини та Чехії.


Де у Смілі цього тижня не буде електроенергії?

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами: • 20.11.2017р. – вул.Саксаганського (25-39, 42-56), пров. Саксаганського, пров. Тополіний.