У школі №3-колегіумі привітали юну поетесу

Нещодавно виконавчий комітет Смілянської міської ради з метою вшанування пам’яті та з нагоди 120-річчя від дня народження поетеси-землячки Олени Журливої  і відзначення творчих досягнень молодих літераторів нашого міста вирішив заснувати молодіжну літературну премію імені Олени Журливої.


Грози не залишать Черкащину і на початку липня

Другий місяць літа також розпочинається грозою. За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру на території області передають штормове попередження. «Вночі 1 липня у м. Черкаси та області очікуються грози», йдеться у повідомленні.


«Американські гірки» по-смілянськи

У кожного водія, який проїжджає через Смілу, зривається з вуст лайка на «американські гірки» по-смілянськи!». Коли терпець увірвався, було організовано громадську ініціативу звернень до голів Черкаської та Кіровоградської ОДА.


Увага! 1 липня розпочнеться голосування за улюбленця місяця!

УВАГА! Триває конкурс “МІЙ УЛЮБЛЕНЕЦЬ – СИМВОЛ РОКУ”! Голосування за краще фото проводитиметься з 1 до 7 липня. Тож запрошуємо обрати найсимпатичнішого улюбленця місяця!


Тясминський каньйон: “перевтілення” за європейські 7 мільйонів

«Не було туристів – не було проблем. З’явилися туристи – з’явилися й проблеми». Такими словами починає екскурсію Тясминським каньйоном директор Кам’янського літературно-меморіального музею Пушкіна і Чайковського Олександр Мушта


Якою буде погода на Смілянщині 30 червня?

За інформацією метеостанції Сміла потужний балканський циклон наближається до південних областей нашої країни. Сильні зливи, подекуди з градом, обрушилися на південний схід України.


Дітвору запросили позмагатися у «Веселих стартах»

У закладі дошкільної освіти №23  «Чипполіно» завжди виняткова увага приділяється організації фізкультурно-оздоровчої  роботи.


На території Черкаської області оголошено штормове попередження

За інформацією обласного гідрометцентру на території Черкаської області оголошено штормове попередження.


Рятувальники перейшли у посилений режим несення служби

Під час проведення в Україні заходів з нагоди Дня Конституції України, з 28 червня до 2 липня, підрозділи Управління ДСНС області переходять на посилений режим несення служби.


Ветерани-залізничники зібралися на звітно-виборну конференцію

У локомотивному депо імені Т. Шевченка відбулася звітно-виборна конференція організації ветеранів війни і праці. Цей первинний осередок потужний і чисельний – нараховує понад 700 ветеранів.