Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 9 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 9 травня.


День Перемоги відзначили у Смілі (Відео)

9 травня у день перемоги сміляни традиційно прийшли у міський парк культури та відпочинку. Біля меморіалу Слави та вічного вогню відбувся мітинг-реквієм. По завершенню у парку виступив хор ветеранів міського будинку культури. Пропонуємо поринути в атмосферу урочистого відзначення 73-ої річниці Перемоги.


Фахівець Смілянського центру соціальних служб стала учасницею міжнародного семінару-тренінгу

Фахівець Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді стала учасником у Міжнародному семінарі-тренінгу в рамках Кампанії Ради Європи «No hate speech movement».


Смілянські викладачі підвищили рівень педагогічної майстерності

У Смілянському коледжі харчових технологій відбувся І етап курсів підвищення кваліфікації для викладачів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, які проводились Центральним інститутом післядипломної педагогічної освіти “Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України”.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 9 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 9 травня.


Смілянське управління Держпродслужби нагадує, як запобігти отруєнню нітратами

Нітрати (солі азотної кислоти) є найпоширенішими токсичними забруднювачами середовища існування людини. Джерелом такого забруднення є перш за все азотні добрива, продукти гниття органічних речовин, промисловості й комунально-побутові відходи, використання побутових речовин і т. п.


Фізичний практикум у школі по-новому

Чи багато школярів є так званими «спеціалістами» в галузі фізики? Напевно, мало знайдеться сміливців, які дадуть ствердну відповідь на це запитання. Протее, вивчати цей предмет просто необідно, адже в майбутньому ви можете саме з цією дисципліною пов’язати своє життя.


До Дня Перемоги. «ТОВАРИШУ СТАРШИЙ СЕРЖАНТЕ, КІНЕЦЬ!.. КІНЕЦЬ ВІЙНІ!»

Сержант Андрій Оношко, мій друг і земляк (родом з Матусова на Шполянщині), підійшов до мене і тихо, ніби сам не вірив собі, сказав: «Товаришу старший сержанте, кінець…» Це ж саме повторив молодший сержант Гаврюша Бідний, також земляк, з Райгорода.


Дню Перемоги присвячується: «Шлях солдата»

Війна в долю Бориса Антоновича Скляренка непрохано увірвалася тоді, коли людина, як кажуть, тільки починає жити, коли будує тисячі планів на майбутнє, коли перед нею стелиться безліч доріг у велике життя. Та шлях шістнадцятилітнього юнака проліг у партизанський загін імені Пожарського.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск від 9 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин від 9 травня.