Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 11 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 11 травня.


Юні сміляни поїхали на фестиваль “Дніпрові хвилі” у Канів (Відео)

Одним із традиційних фестивалів, які відвідує смілянська молодь є фестиваль творчості людей з особливими потребами «Дніпровські хвилі». Щороку він проходить у Каневі. На ювілейний, Х фестиваль, який цьогоріч переріс рівень обласного і нині вже є всеукраїнським, свої таланти поїхали представляти дві делегації смілян.


Смілянські правоохоронці переслідували на центральній вулиці нетверезого водія

Смілянські правоохоронці затримали водія, який керував автівкою у нетверезому стані. Як повідомив заступник начальника відділу поліції Олександр Матвєєв, під час патрулювання водій, рухаючись по вулиці Незалежності, проігнорував вимогу правоохоронців зупинитися


Смілянські футболісти стали срібними призерами обласних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч»

На стадіоні «Авангард» відбулися фінальні матчі обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед хлопчиків. Участь у змаганнях взяли футболісти 2007 року народження.


До суду скеровано обвинувальний акт стосовно підлітків, які обвинувачуються у викраденні автомобіля

Шполянським відділом Смілянської місцевої прокуратури забезпечено процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за обвинуваченням 17-річного та 18-річного підлітків у вчиненні кримінальних правопорушень


Смілянські рятувальники провели школярам села Сунки пожежне тренування

10 травня в рамках проведення Дня цивільного захисту співробітники Смілянського РВ управління ДСНС та 12 – Державної пожежно-рятувальної частини завітали до Сунківської загальноосвітньої школи.


Смілян запрошують на Міжнародний фестиваль «Музика Шопена просто неба»

В історико-культурному комплексі «Замок-музей Радомисль», що на Житомирщині, 23-24 червня відбудеться  V Міжнародний фестиваль «Музика Шопена просто неба». У ці дні під відкритим небом у виконанні майстрів будуть звучати твори польського композитора Фредеріка Шопена.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 11 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 11 травня.


У Смілі триває підготовка до оздоровчої кампанії

В населених пунктах Черкащини розпочато підготовчу роботу до літнього оздоровчого періоду для дітей. Зокрема, Смілянським міським управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області активно вживаються заходи щодо забезпечення літнього оздоровлення дітей у місті Сміла.


У одному із лісництв Смілянського лісового господарства облаштувала нову теплицю

У Городищенському лісництві державного підприємства “Смілянське лісове господарство” облаштували нову теплицю для живцювання декоративних деревних порід, яка має розмір 100 м2. Адже вирощування такого садивного матеріалу – досить перспективний напрям у лісовому господарстві.