Водопостачання на порядку денному (Відео)

Проблеми з водою у Смілі ви йшли сьогодні на перший план. Було скликане позачергове засідання виконавчого комітету. Провели його у сесійній залі міського Будинку Рад. На порядку денному питання одне  – про якість надання послуг з водопостачання та водовідведення комунальним підприємством “ВодГео”.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Повтор випуску #3 від 10 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Повтор випуску новин #3 від 10 травня.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Повтор випуску #2 від 10 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Повтор випуску новин #2 від 10 травня.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Повтор випуску від 10 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Повтор випуску новин від 10 травня.


Студенти взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності «БЕБРАС»

Студенти Смілянського коледжу харчових технологій другий рік поспіль беруть участь у Міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерної вправності «БЕБРАС» під керівництвом викладача циклової комісії інформатики і комп’ютерних технологій  В.В. Сєразєєвої. Цього року перемогу здобули сім студентів.


Анонс газети «СМІЛА» від 9 травня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу із 9 травня. Цього тижня у часописі: У Смілі оновлять два медичні заклади, анонс чергової сесії міської ради. Актуально: графік прийому смілян міським головою у травні. Відбулася спартакіада депутатів. Перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня цього року


З 10 травня в області вводиться обмеження руху великовагового транспорту

За умов підвищення температури повітря понад +28° С, вступають у дію тимчасові обмеження руху великовагового автотранспорту автошляхами загального користування державного значення. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #3 від 10 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 10 травня.


Вітання ветеранам з Днем Перемоги (Відео)

У ці травневі дні ветерани війни дістають свої нагороди і з радістю зустрічають гостей. Колись, вони, нині срібноволосі, при повному, як кажуть, параді, крокували у святкових колонах, приходили на мітинги до Меморіалів Слави. Тепер більшості учасників Другої світової війни за 90 років. День Перемоги вони зустрічають вдома з рідними і широко відкривають двері гостям. 


Сміляни стали бронзовими призерами фіналу обласних змагань «Патріотична Черкащина»

У Черкасах відбулися фінальні обласні змагання серед юнаків та дівчат віком від 14 до 18 років «Патріотична Черкащина». Ця спартакіада проводиться в рамках патріотично-освітницького фестивалю «Народ героїв»  з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України