ПАТ «Черкасиобленерго» попереджає про небезпеку

Через погіршення погодних умов, сильні пориви вітру, зливи та град можливі пориви ліній електропередач та пошкодження електричних опор.


Смілянок запрошують на щорічний профогляд

Згідно офіційних статистичних даних у світі  кожні дві хвилини помирає одна жінка від раку шийки матки, а в Україні щодня від цієї хвороби помирає шість жінок.Рак шийки матки займає друге місце по розповсюдженості серед онкологічних захворювань жіночого населення у світі.


На Тясмині виявили і спалили браконьєрські сітки (Відео)

Із 1 квітня розпочався нерест, отже ловити рибу заборонено. На водоймах працюють мобільні рейдові групи. Їх робота спрямована на недопущення фактів вилову риби та інших правил порушень рибальства. У Смілі створено штаб, який бореться із браконьєрством. 


У Смілі шукають прийомних батьків для дітей

У Смілі шукають люблячих, добрих, сміливих батьків, які здатні взяти на виховання та спільне проживання дітей. Про це інформують у Смілянському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Мова йде про прийомні родини.


Погода на Черкащині: комфортна літня погода з короткочасними дощами

Більше тижня на Черкащині утримувалася суха та спекотна погода, яку улаштував блокуючий антициклон зі сходу. Температурний фон був 21-23º, що на 8-10º, вище кліматичної норми на цей час та на 2-4º вище найжаркішого періоду на Черкащині


Грози, град та пориви вітру: штормове попередження на території Черкащини

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «8 травня в Черкасах і місцями по області очікуються грози, град, пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


Відділ торгівлі, підприємства та захисту споживачів звертається до мешканців смілян

Шановні жителі міста, що може бути поганого в тому, щоб з ранку вийти на стихійний ринок та купити молочні, м’ясні вироби, городину? Зручно і швидко… Але не завжди корисно! Продукти, які продаються з землі, із необладнаного автотранспорту, на проїзній частині, в антисанітарних умовах


У Смілі оновлять два медичні заклади

У квітні 2018 року управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Черкаській області зареєстровано дозвільні документи на реконструкцію об’єктів медичної галузі в місті Сміла.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #2 від 7 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #2 від 7 травня.


У Березняківській школі провели науково-методичний семінар «Культура емоцій»

У рамках дослідно-експериментальної роботи «Реалізація педагогічної системи самопізнання і особистісно-професійного самовдосконалення в педагогічній практиці» у Геронимівській, Ротмістрівській та Березняківській школах протягом березня-травня 2018 року провели науково-методичний семінар «Культура емоцій».