«ВодГео» ліквідовує пориви (Відео)

КП “ВодГео” продовжує ліквідовувати пориви. Про роботи, які сьогодні проводили працівники водопостачальної організації, розповів у коментарі Володимир Овсійчук, головний інженер КП “ВодГео”.


Місцевих виробників запрошують до участі у конкурсі «Черкаська якість»

З метою популяризації місцевих виробників, що виготовляють конкурентоспроможну продукцію, надають якісні послуги, досягли успіхів у освоєнні ринку та приділяють велику увагу сучасним системам управління


Міський голова налаштований рішуче (Відео)

На засіданні виконавчого комітету 16 травня розглянули більше двадцяти питань. Під час виконкому були розглянуті питання щодо очільника КП “ВодГео”, зміни у складі виконкому та інше.


У Смілі та на Уманщині виявили забруднення ґрунтів

За 4 місяці 2018 року фахівцями було досліджено 93 проби ґрунту за  санітарно-хімічними показниками, 82 проби за мікробіологічними та 162 за паразитологічними показниками.


Сміляни відзначають День вишиванки (Відео)

Всесвітній день вишиванки сміляни відзначили на центральній площі  біля міського Будинку Рад та водограю. Прийшли у вишиванках, принесли  українські рушники і створили з них довге барвисте полотно. 


Гімназисти відзначили День вишиванки

Сьогодні гімназисти відзначили День вишиванки. Аби відчути національну єдність і гордість за свій народ учні і вчителі одягли вишиванки.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо “Тясмин”. Випуск #3 від 17 травня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Випуск новин #3 від 17 травня.


Смілянські лікарі нагадують про гіпертонічну хворобу

Гіпертонічна хвороба – стійке підвищення артеріального тиску (АТ) крові більше 140/90 мм рт.ст. Нормальним вважається АТ, що не перевищує 140/90 мм.рт.ст., проте згідно сучасних класифікацій виділяють: оптимальний (120/80 мм рт.ст.), нормальний (менше 130/85 мм рт.ст.)


Черкаські синоптики передають штормове попередження на 18 травня

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «18 травня в Черкасах та місцями по області очікуються грози, шквали, град», йдеться у повідомленні.


Смілянські енергетики боротимуться за першість в обласній спартакіаді

16 травня на території дитячого оздоровчого комплексу «Придніпровський», що у Золотоніському районівідбулося урочисте відкриття ХVIII обласної спартакіади серед працівників ПАТ “Черкасиобленерго”.