У центрі Сміли урочисто підняли прапор Європи (Фоторепортаж)

У третю суботу травня в Україні відзначають День Європи. Це свято було встановлено, враховуючи стратегічний курс України на європейську інтеграцію, згідно з Указом Президента України «Про День Європи» від 19 квітня 2003 р. № 339/2003.


Штормове попередження: синоптики прогнозують на 20 травня грози та шквали

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «20 травня в Черкасах та місцями по області очікуються грози, шквали 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


У мікрорайоні Богдана Хмельницького на пішохідному переході збили жінку

Сьогодні близько 14 години у мікрорайоні Богдана Хмельницького сталася дорожньо-транспортна пригода – на пішохідному переході водій автомобіля збив жінку.


Юні науковці та учасники олімпіад зі Сміли у числі переможців

18 травня в обласному Будинку рад відбулося урочисте нагородження переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів


Викладачі поділилися досвідом, як організувати навчання для підготовки кваліфікованих робітників

З метою підвищення професійних компетенцій педагогічні працівники Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів, Гречана О.І. та Висоцька О.В., відвідали семінар-практикум


Скільки зброї здали сміляни під час місячника добровільної здачі зброї?

З метою протидії незаконному розповсюдженню зброї та вибухівки, профілактики злочинів, пов’язаних із їх використанням, Смілянським відділом поліції ГУНП в Черкаській області з 1 квітня по 31 квітня 2018 року проводився місячник добровільної здачі зброї.


Смілянських школярів вчать цінувати здоров’я

Уже традиційно навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум» два рази на рік проводить День здоров’я.  Його мета – допомогти  учням  зрозуміти цінність свого здоров’я та необхідність його збереження.


Робота смілянської учениці – у числі кращих есе в обласному фестивалі-конкурсі

Учениця Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів Каріна Пилипенко  (І курс,  група №17) взяла участь у фіналі  І Обласного  Фестивалю-конкурсу «Європейський туризм на мапі Черкащини»


З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!