Дітей вчать взаємодіяти один з одним за допомогою арт-терапії

Діти з внутрішньо переміщених сімей за допомогою арт-терапевтичних технік вчилися взаємодіяти один з одним без слів, новим формам спілкування та веденню френдо-політики (таке модне серед молоді словосполучення, що означає товаришувати).


Поповнився перелік водних об’єктів на земельні торги

В ОДА погодили зо два десятки нових клопотань про внесення водних об’єктів разом із земельною ділянкою до складу тих, що виставлятимуться на земельні торги.


Під час «Найбільшого уроку у світі» смілянські школярі знайшли нове застосування побутовим відходам

Проблема накопичення побутових відходів вже багато років є актуальною не лише для нашої країни, а й для людства в цілому. Практика поводження з твердими побутовими відходами в Україні показує відсутність знань населення про його негативний вплив на навколишнє середовище.


Смілянські школярі навчилися складати браслети дружби

Чарівний світ дитинства – це світ доброти, сміху і радості, який дарує нам відчуття захищеності, безтурботності і щастя. Учні 3-Б класу школи № 3-колегіум (класним керівником Алла Яковенко) разом з бібліотекарем Наталією Хлівною, вчилися створювати з паперу «Браслети дружби».


У житловому будинку вибухнув телевізор і сталася пожежа

10 травня, у Сміла по вулиці Тютюнника в житловому будинку сталася пожежа. На місце виклику було направлено черговий караул Смілянської 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини.


У мікрорайоні Кут відбулося обговорення нових назв вулиць (Відео)

Триває громадське обговорення нових назв вулиць, які запропоновано перейменувати під час другого  (деколонізаційного) етапу. Представники міськвиконкому, комісії з питань найменування (перейменування) вулиць, інших міських об’єктів разом з мешканцями вулиць зустрічаються та обмінюються думками щодо зміни чинних назв вулиць.


Смілянські податківці роз’яснюють як можна отримати доступ до публічної інформації

Смілянська ОДПІ в рамках правопросвітницького проекту «Я маю право!» наводить роз’яснення щодо Закону Украни «Про доступ до публічної інформації». Відповідно до статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запитувач має право


Смілян та гостей міста запрошують на творчий звіт колективу Будинку дитячої та юнацької творчості

Колектив Будинку дитячої та юнацької творчості запрошує шанувальників на творчий звіт. Свято «Таланти та їх шанувальники» відбудеться 15 травня у міському Будинку культури. Початок о 15.30. Вхід вільний.


Нетверезому водію втекти не вдалося (Відео)

Смілянські правоохоронці затримали водія, який керував автівкою у нетверезому стані. Правопорушник намагався зникнути з поля зору охоронців та йому це не вдалося.


Смілянським фермерам нагадують про ідентифікацію тварин

Згідно ст.5 Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин» юридичні та фізичні особи,  що провадять  діяльність  з розведення, утримання та продажу тварин, зобов’язані  ідентифікувати усіх тварин у господарстві.